Foto: AP/Scanpix/LETA
Viena no 21. gadsimta visaugstāk vērtētajām popmūzikas māksliniecēm Bejonse (Beyoncé) 1. februārī izziņojusi pasaules turneju, ko uzsāks Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā šī gada 10. maijā.

Dziedātājai šī būs pirmā solo turneja kopš 2016. gada. Kā vēsta BBC, kopumā Eiropā, ASV un Kanādā ir ieplānoti 43 koncerti.

Atgādinām, ka 2022. gada vasarā iznāca Bejonses septītais albums "Renaissance". Tas ir saņēmis deviņas nominācijas "Grammy" balvai, kas tiks pasniegta ceremonijā svētdien, 5. februārī (agrā 6. februāra rītā pēc Latvijas laika).

Kā norāda BBC, šī faniem būs iespēja pirmo reizi skatuves vizuālajā interpretācijā redzēt un dzirdēt tādas dziesmas kā "Break My Soul", "Alien Superstar", "Cuff It" un citas.

Koncertu biļetes tirdzniecībā nonāks februāra pirmajās nedēļās dažādos datumos atkarībā no uzstāšanās norises vietas, bet pagaidām fani var reģistrēties iespējai biļeti iegādāties "Ticketmaster" interneta vietnē.

Bejonse Noulza (1981) ir amerikāņu dziedātāja, aktrise un visā pasaulē pielūgta popkultūras ikona. Kopš solokarjeras uzsākšanas šī tūkstošgades sākumā viņa izdevusi septiņus albumus, bet par saviem ierakstiem dažādās kategorijās saņēmusi 28 ASV ierakstu akadēmijas balvas "Grammy", kļūstot par vienu no visvairāk godalgotajām mūziķēm industrijā.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!