Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 18. jūlijā, sāksies viens no šīs vasaras grandiozākajiem muzikālajiem notikumiem - festivāls "Positivus", kurā uz četrām skatuvēm kāps vairāk nekā 60 mākslinieki un muzikālās apvienības no dažādām valstīm.

Līdz pat festivāla pirmajai dienai portāls "Delfi" lasītājus iepazīstinās tuvāk ar galveno - "Nordea" un "Lattelecom" - skatuvju māksliniekiem, kā arī sniegs muzikālu ieskatu viņu daiļradē.

Šoreiz tuvāk iepazīstināsim ar britu grupu "Daughter".

Kā vēsta festivāla rīkotāji, par "Daughter" panākumiem liecina tās līgums ar ierakstu kompāniju "4AD", kuras paspārnē ir tādas grupas kā "The National", "Grimes", "Bon Iver", "Camera Obscura" u.c.

Viņu mierīgā mūzika un samtainais sievietes vokāls izmantots vairāku ASV seriālu, piemēram, "Grejas anatomija" ("Grey's Anatomy") skaņu celiņiem, kā arī daudzos BBC seriālos.

Grupas dziesma "Youth" tika izmantota "Tour de France" reklāmas klipam. Grupas uzstāšanās pagājušā gada Glastonberijas festivālā uz "John Peel" skatuves tika nosaukta par vienu no 2013. gada spilgtākajiem Glastonberijas koncertiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!