Foto: Publicitātes foto

Latviešu progresīvās elektroniskās mūzikas duo "Tommy U & Tob Luii" prezentē Latvijas indie rock grupas "Audience Killers" singla "Airport" elektronisko versiju, ar to aizsākot vērienīgu vairāku Baltijas mākslinieku oficiālo remiksu sēriju.

"Mēs esam ļoti priecīgi par šī remiksa izdošanu", saka viens no apvienības dīdžejiem Tob Luii, ""Audience Killers" mūs uzrunāja, ar savu unikālo indie synth skanējumu. Mēs uzreiz sapratām, ka tieši ar šo grupu mēs vēlamies sākt kustināt elektronisko mūziku Latvijā jaunā gaismā."

Dīdžeju Tommy U un Tob Luii radošā sadarbība notiek jau piecus gadus, kuru laikā puiši ar saviem enerģiskajiem house mūzikas setiem ir uzstājušies visos lielākajos un atpazīstamākajos Latvijas klubos un festivālos, kā arī kaimiņu valstīs.

Pagājušā vasarā "Tommy U & Tob Luii" sadarbībā ar latviešu pop un R'n'B vokālisti Adelly, izdeva savu pirmo singlu "Run".

"Audience Killers" savā mūzikas izpildījumā meistarīgi apvieno synth pop un indie rock žanrus, radot aizraujošus, plūstoši dinamiskus skaņu ritmus, spējot iekustināt pat kautrīgāko klausītāju. Grupas skanējums izceļas ar melodisku ģitārspēli, sintezatoru impulsiem, izteiktu ritmu un jauneklīgu balsi ar viegli uztveramiem tekstiem angļu valodā.

Pēc vasarā izdotā debijas EP "Footprints and Hearts", grupa paspējusi uzstāties "The Great Escape", "Positivus", "Summer Sound" un citos nozīmīgākajos pasākumos.

Šī gada vasarā "Tommy U & Tob Luii" plāno izdot vairākus Baltijas mākslinieku oficiālos remiksus. Drīzumā pasaules lielākajos mūzikas interneta veikalos būs pieejams "Audience Killers" dziesmas "Airport" remikss, kas tiks izdots uz "Lauren Lauren" leibla.

Jau ziņots, ka dīdžeju apvienība piedalījusies arī nupat iznākušā grupas "Astronaut" remiksu albuma izdošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!