Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Šā gada 7. maijā paredzētais repera anša solokoncerts koncertzālē "Palladium" pārcelts uz šā gada 7. novembri, liecina ieraksts mūziķa oficiālajā "Facebook" profilā. Koncerts pārcelts valstī izziņotās ārkārtējās situācijas dēļ, kas šobrīd ir pagarināta līdz 12. maijam.

"Par to, ka koncertu varētu neļaut rīkot paredzētajā laikā, uztraucos jau pāragri. Tas, ka 7. maijā nekas nevarēs notikt, kļuva 99% skaidrs pirms kādām divām trim nedēļām, kaut realitātē jau gandrīz mēnesi nevarējām organizēt pat mēģinājumus. Beidzot esam ar visiem iesaistītajiem saskaņojuši oficiālu jauno datumu – 7. novembri. Tas nozīmē, ka mans lielais koncerts notiks sešus mēnešus vēlāk, nekā plānots," publiskajā paziņojumā raksta ansis.

Visas iegādātās biļetes automātiski būs derīgas uz jauno datumu.

"Pēdējās dažas nedēļas ir diezgan nervozs laiks – ir kompulsīva vēlēšanās visu plānot, kārtot un likt pa plauktiem, lai radītu vismaz iluzoru kontroli par tuvākajiem nākotnes plāniem, bet tajā pašā laikā tas viss liekas bezjēdzīgi. Es TIEŠI pirms šī visa pabeidzu savu pieticīgo, bet ļoti funkcionālo mājas kaktu darbam ar skaņu. Sēžu tur, rakstu repu, taisu bītus (otro – vairāk atslodzei), domāju par strīmošanu, podkāstiem, DJ setiem. Taisām virtuālās videozvanu pasēdēšanas ar draugiem," par savu ikdienu raksta mūziķis.

ansis arī atgādina saglabāt vēsu prātu, pielāgoties izmaiņām, neļauties dezinformācijai un nedalīties ar sensacionālu informāciju.

"Neriskējiet ar mūsu visu veselību, lūdzu, un mēģinām izvilkt šo situāciju tik gudri un apzinīgi, cik mēs to visi kopā spējam izdarīt – bez dusmām, agresijas un egoisma.

Ar šo visu laikam gribu teikt, ka šajā laikā darīšu visu, lai mēs 7. novembrī tiktos nedaudz sakārtotākā, saliedētākā un uz nākotni vērstākā pasaulē," novēl reperis.

Jau ziņots, ka repera anša pirmais tik liela mēroga solokoncerts ar vairāku īpašo viesu piedalīšanos bija plānots 7. maijā.

Vairāk nekā 15 gadu laikā ansis darbojies tādos projektos kā PKI, apvienība "Kreisais krasts", supergrupa "Riekstu armija", "Dirty Deal Audio", producentu apvienība "Netīrās cilpas" u.c., strādājis kopā ar Edavārdiem, Arturu Skuteli, Ozolu, Aiju Andrejevu, Kristīni Pāži, Pēteri Upelnieku, grupām "Instrumenti", "Rīgas modes", "Very Cool People" un daudziem citiem. 2017. gadā braucis "Dziļajā tūrē" pa Latvijas mazpilsētām (zem 10 000 iedzīvotāju), 2019. – "Republikas tūrē" uz Latvijas lielāko pilsētu koncertzālēm kopā ar reperiem Ozolu, Edavārdi un VIŅA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!