Foto: Aigars Lapsa
Šovasar, 15. jūnijā, Ropažu parkā norisināsies jau trešais starptautiskais "R&B Blues Festival", kurā muzicēs mākslinieki no Austrālijas, ASV, Beļģijas, kā arī pašmāju mūziķi, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Arī šogad festivāls notiks vienu dienu, taču šoreiz pasākums notiks līdz pat nākamās dienas rītausmai, kad pēc mākslinieku uzstāšanās estrādē gaidāms festivāla afterparty ar "blues jam" līdz pat rīta gaismai speciālā 400 kvadrātmetrus lielā blūza teltī.

Pasākumā būs dzirdams tradicionālais blūzs, mutes harmoniku jeb harpmeistars no ASV, arī "blues&soul" mūzikas žanra pārstāvis no Teksasas. Būs arī daži pavisam svaigi pārsteigumi," atklāj festivāla iniciatori un organizatori Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis.

Festivāla mākslinieki tiks izziņoti jau drīzumā, un starp tiem, kā jau ierasts, būs starptautiski pazīstami mūziķi. Šobrīd zināms, ka festivāla saimnieki – grupa ''Latvian Blues Band'' – būs parūpējušies par īpašu programmu ar vēl nedzirdētām dziesmām no topošā albuma.

Iepriekšējos gados festivālā piedalījušies blues, soul un R&B mākslinieki no Latvijas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Dānijas, Itālijas, Nigērijas un ASV.

Apmeklētājiem ieeja festivāla teritorijā būs atvērta jau no pulksten 16.00. Ropažu parkā festivāla norises vietā būs pieejami ēdieni un dzērieni visdažādākajām gaumēm. Festivāla organizatori aicina apmeklētājus ņemt līdzi arī savas piknika segas un saliekamos krēslus.

Festivāla biļetes jau iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Bērniem līdz 16 gadu vecumam vecāku pavadībā ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas par festivālu mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!