Foto: Publicitātes foto

5. oktobrī uzsākta biļešu tirdzniecība uz "Black Sabbath" atvadu turnejas koncertu, kas nākamā gada 5. jūlijā norisināsies "Arēnā Rīga". Tas būs vienīgais grupas koncerts Baltijas valstīs.

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Stāvvieta maksā 69 eiro, biļete fanu zonā - 99 eiro. Sēdvietas pieejamas par cenu no 59 eiro.

Lielā pieprasījuma dēļ biļešu iepriekšpārdošanas laikā "FBI" koncertu kluba biedriem tika pārslogota "Biļešu servisa" tirdzniecības sistēma un tā darbojās ar traucējumiem, taču nepilnības ir novērstas un jau pirmajā publiskās pārdošanas dienā pirkumu iespējams veikt bez aizķeršanās.

Kā portālu "Delfi" informē "Koncertaģentūras FBI" runasvīrs Kristaps Kārkliņš, grupa paziņojusi, ka gaidāmie koncerti pārspēs visas iepriekšējās koncerttūres ar "hipnotizējošāko skatuvi grupas vēsturē". Grupas līderis Ozijs Osborns: "Kad šī turneja noslēgsies, tās tiešām būs beigas vienai no leģendārākajām grupām rokmūzikas vēsturē". Apjomīgā pasaules turneja sāksies nākamā gada janvārī Ziemeļamerikā, savukārt 2016. gada vasarā "Black Sabbath" ieradīsies Eiropā, kur izziņoti koncerti 14 valstīs, tostarp Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!