"BRIT Awards" un "Ivor Novello" balvu ieguvējs, dziesmu autors un vairākkārtēju platīna statusa ierakstu ieguvējs, mūzikas topu iekarojušais mākslinieks Toms Odels (Tom Odell) izdod jaunu singlu "monster v.2" no 25. jūnijā gaidāmā albuma "monsters", informē mūziķa izdevēji no "Sony Music".

Pēc grūta perioda dzīvē, kas saistījās ar Toma garīgo veselību un kas aizēnoja lielāko daļu 2018. un 2019. gada, Odels meklēja glābiņu dziesmu rakstīšanā.

"Viņš atļāvās nolaist savus aizsargbarjeras un atbrīvot savas emocijas, ieliekot tās mūzikā, kas arī veidos viņa ceturto albumu "monsters". Šis albums šķietami ir gan drosmīga radoša atdzimšana, gan Odela stipro īpašību iecementēšana," raksta izdevēji.

Pirmais izdotais singls no gaidāma abuma bija "numb", bet pēc albuma tituldziesmas izdošanas, Toms atgriežas ar pilno dziesmas versiju "monster v.2". Ar piedziedājumu: "Tu esi tikai briesmonis un man nav bail" , kuru sākotnēji iedvesmojis Donalds Tramps, un arī klimata pārmaiņu aktīviste Grēta Tunberga, kas drosmīgi noskatījās uz bijušo prezidentu ANO Klimata pārmaiņu samitā 2019. gadā. Laika gaitā gan dziesma pārvērtās par ko daudz abstraktāku un dziedēšanas mantru, kas palīdz Odelam tikt galā ar viņa ilgstošo cīņu ar hronisku stresa sindromu. "monster v.2" izdots kopā ar mūzikas video, kurā iekļauti Toma fanu iesūtīti video, kas paskaidro ko vārds "monster" nozīmē viņiem.

Toms Odels ir labi pazīstams arī Latvijas klausītājiem, jo vairākas reizes uzstājies "Positivus" festivālā, kā arī "Palladium" koncertzālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!