Foto: Publicitātes foto
Piektdien un sestdien, 21. un 22. oktobrī savu trīs gadu jubileju svinīgā atmosfērā sagaidīs Cēsu "Fonoklubs", apmeklētājus izklaidējot gan Cēsu DJ komandai, gan DJ Arturam Mednim, portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

Sestdien par dejām līdz rītam gādās Arturs Mednis, savukārt piektdien klubs pieredzēs rekordu - vakara gaitā uzstāsies 8 lokālie dīdžeji: Radikālis, Rofl_D, DidzisKO, Krēsls, MārcisŠ, Winamp, Mareks Kaminskis un Dāvis Bush.

Trīs gadi klubam ir bijis pietiekams laiks, lai uzkrātu zināmu pieredzi un domātu par tālāku attīstību. Apmeklētāji aicināti ierasties laicīgi un pēc iespējas svinīgāk, dāmām dodot priekšroku kleitām, bet vīrieši - žaketēm.

Kluba pārstāvji stāsta, ka "atskatoties uz paveikto, varam justies apmierināti. Esam aizvadījuši aptuveni 380 pasākumus, pulcējot grupas un mūziķus no 29 valstīm. Tāpat norisinājušies tematiskie vakari, iedibinot "Treniņtērpu Ballīti", kura ir uzstādījusi līdzšinējo apmeklējuma rekordu, 2011. gada februāra aukstumā pie "Fonokluba" pulcējot aptuveni tūkstoš ballēties gribētājus no visas Latvijas, telpu kapacitāti piepildot jau pirmajās minūtēs. Taču, protams, reizēm neiztikt arī bez otras galējības - kluba antirekords pieder kādai ASV/Kanādas grupai, kuras uzstāšanos ziemas aukstākajās dienās apmeklēja vien 13 cilvēku - ieskaitot grupu un personālu."

Ballītes sākums abas dienas no plkst.22:00. Ieeja bez maksas, no 18 gadu vecuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!