Foto: DELFI

Ceturtdien 14. jūnijā visās "Biļešu servisa" un "Ticketpro" kasēs uzsākta publiskā biļešu tirdzniecība uz britu rokgrupas "Muse" koncertu, kas 13. decembrī notiks "Arēnā Rīga", portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Stāvbiļete uz koncertu maksā 25 latus, savukārt sēdvietu cenas ir 25, 35 un 45 lati.

Jau ziņots, ka "Muse" Rīgā ieradīsies septembrī gaidāmā albuma "The 2nd Law" popularizēšanas turnejas ietvaros. Plānots, ka "Muse" sestais studijas albums iznāks 17. septembrī. Grupas dalībnieki sola jau drīzumā atklāt jaunus faktus par gaidāmo albumu, bet jau tagad nojaušams, ka tas iezīmēs jaunu muzikālo virzienu un atšķirsies no grupas iepriekšējiem darbiem.

Jau šobrīd grupa publiskojusi gaidāmā albuma treileri, kas izveidots kā intriģējoša īsfilma un ieskicē "The 2nd Law" saturu.

"Muse" iepriekšējais studijas albums "The Resistance" tika izdots 2009. gadā un tas uzreiz nonāca topu virsotnēs 19 valstīs, kļūstot arī par grupas trešo Nr.1 albumu Lielbritānijā. "The Resistance" ieguva arī prestižo "Grammy" balvu kā Labākais rokmūzikas albums.

"Muse" tiek pamatoti dēvēta par vienu no labākajām "dzīvajām" grupām pasaulē. "Muse" uzstāšanos raksturo iespaidīgs skaņu un gaismas uzvedums, bet labākās koncertgrupas statusu apliecina garš industrijas balvu saraksts, tostarp "MTV", "Q Awards", "NME Awards", "Brit Awards", "American Music Award" un "Kerrang! Awards" apbalvojumi.

Līdz ar jaunās Eiropas turnejas izziņošanu, kļuvis zināms, ka "Muse" sniegs vismaz 26 koncertus 18 valstīs. Starp tiem būs arī divi šovi Londonas "O2" arēnā Lielbritānijā, kas vienā reizē spēj uzņemt vairāk nekā 20 000 apmeklētāju.

Foto: 'Muse' 'Positivus' festivālā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!