Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 24. oktobrī, grupa "Willow Farm" izdod savu trešo studijas albumu "Filma ar laimīgām beigām", kā arī izsludina koncertu "Latvijas 1.rokkafejnīcā" Reiterna namā.

Jaunajā skaņu ripulī iekļautas 15 kompozīcijas, kas tapušas pēdējo divu gadu laikā. Iepriekšējo ierakstu izdevām 2011.gada nogalē, bet jau nākamajā pavasarī sāku domāt par jaunām dziesmām. Ātri izkristalizējās stāsts, kuru vēlamies izstāstīt, un "Filma ar laimīgām beigām" piedzima pati no sevis", stāsta grupas līderis un dziesmu autors Emīls Dreiblats.

"Tas ir ļoti personisks stāsts, vienlaikus, identificēties ar šī stāsta varoņiem var jebkurš. Es lūdzu sev tuvākos cilvekus piedalīties šī stāsta tapšanā, un tieši tādā veidā albumā organiski iekļāvās aktrises Lauras Jerumas sacerētā dziesma "Šodien plūst pāri".

Atceroties "Willow Farm" vecos laikus, reanimējām dziesmu "Es tikai eņģelis esmu", beidzot palūdzot atļauju gleznotājai Birutai Dellei izmantot viņas dienasgrāmatas fragmentus, un piesaistot agrāko laiku grupas "štata" flautistu Andri Līgutu".
Daļai dziesmu pamatmateriāls iespēlēts Emīla mājās, lielākā daļa muzikālā materiāla ieskaņota "Fontaine Enterprises" studijā, bet skaņas gala apstrādi veicis Emīla skolasbiedrs Jānis Irbe.

"Mēs šogad svinam ansambļa 20.dzimšanas dienu. Mēs atgriežamies pie saknēm. Es šādi arī gribētu palikt. Mums vēl ir, ko teikt, bet, vai tas būs "Willow Farm", nezinu. Man nekad nav bijuši labāki mūziķi, ar kuriem kopā spēlēt. Bet bez "Willow Farm" vēl ir citi stāsti. Un arī ar laimīgām beigām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!