Foto: DELFI
Trešdien, 18.jūlijā, kafetērijā "Bonēra" Rīgā notiks mūzikas festivāla "Positivus" iesildīšanās pasākums "Positivus warm-up", kurā piedalīties tiek aicināti visi festivāla cienītāji un apmeklētāji, lai labāk sagatavotos festivālam gan vizuāli, gan muzikāli, gan informatīvi, portālu "Delfi" informē iesildīšanās pasākuma rīkotāji.

No pulksten 11 tiks atklāts pozitīvo lietu bazārs, kurā piedalīsies daudzi zināmi, tāpat arī vēl līdz šim neatklāti pašmāju mākslinieki un dizaineri, kas apmeklētājiem piedāvās dažādas interesantas festivāla stila lietas gan apģērbā, gan aksesuāros. Tāpat bazāra viesiem būs iespēja sevi noformēt festivālam pavisam radoši - bazārā darbosies arī hennas tetovējumu māksliniece, kā arī manikīra meistare, kas katram gribētājam radīs ko unikālu, atbilstoši festivāla noskaņai.

Pozitīvo lietu bazārā būs iespēja iegādāties arī "Positivus" festivāla T-kreklus, kas tapuši sadarbībā ar "BlankBlank", Lindas Leen radītās kolekcijas "Etnografizēts" stila lietas, "QooQoo" dizaineres Aļonas Bauskas speciāli festivālam radīto kolekciju, unikālas "UTHAhats" cepures un galvas rotas, "Penelopes" tauriņus, tāpat arī ilgi gaidītos "Prāta vētras" jaunā albuma "Vēl viena klusā daba" T-kreklus. Pozitīvo lietu bazārs būs sarūpējis arī lielu katlu zupas, kā arī citus gardumus izsalkušajiem, vēsta pasākuma rīkotāji.

Pulksten 20 tiks atklāts Toma Grēviņa sesijas vakars veltīts festivālam, kurā skanēs gan mūzika, gan viņa paši stāsti par un ap Positivus mūziku, festivāla gaidītākajiem un neparastākajiem māksliniekiem vai tiem, kurus gluži vienkārši nedrīkst palaist garām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!