Foto: Publicitātes foto
Uz koncertu Rīgas festivālā diemžēl nevarēs ierasties vokālais kvartets no ASV Anonymous 4 – solistes Rutas Kaningemas (Ruth Cunningham) veselības stāvokļa dēļ, tāpec grupa izlēmusi atcelt plānoto Eiropas turneju, portālu "Delfi" informē koncerta organizatori.

Rīgas festivāls informē, ka tiek atcelts koncerts "Viduslaiku dziedājumi", kas bija plānots Sv. Pētera baznīcā 6. jūnijā pulksten 20.00.

Koncerta "Viduslaiku dziedājumi" biļešu īpašnieki naudu par biļetēm var saņemt "Biļešu Paradīze" kasēs. Rīgas festivāls atvainojas par neērtībām sakarā ar koncerta atcelšanu, kā arī aicina apmeklēt citus festivāla koncertus.

Jau trešo gadu no 3. līdz 20. jūnijam uz koncertiem Rīgā un tās apkārtnē aicina vērienīgākais klasiskās mūzikas notikums Baltijā - Rīgas festivāls. Koncertos dzirdēsim mūsu izcilos mūziķus Vestardu Šimkus un Baibu Skridi, Lielās mūzikas balvas 2012 laureāti akordeonisti Kseniju Sidorovu, valsts akadēmisko kori "Latvija", Latvijas sitaminstrumentu zvaigznes, kanādiešu mecosoprānu Mišu Brigergosmani, Lietuvas Nacionālo simfonisko orķestri u. c.  Biļetes uz koncertu "Imants un Ziedonis" un citiem Rīgas festivāla koncertiem pieejamas visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

Rīgas festivālu rīko VSIA "Latvijas Koncerti", sadarbībā ar Rīgas domi un VAS "Latvijas Dzelzceļš". Plašāka informācija: www.rigasfestivals.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!