Foto: AFP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele atzinusi, ka pēc videoklipa "Hello" uzņemšanas labprāt spēlētu kanādiešu režisora Havjēra Dolana filmā.

Dolans uzņēma oktobrī iznākušo videoklipu "Hello". Jaunā radio intervijā Adele izteikusies, ka vēlētos turpināt sadarbību un piedalīties kādā Dolana filmā.

"Mani noteikti par to nopels, taču pēc strādāšanas ar Dolanu es labprāt izmēģinātu spēkus aktiermākslā," dziedātāja sacīja radio stacijai "Kiss FM". "Es noteikti gribētu būt viņa filmā!"

Vietne "ScreenDaily" vēsta, ka Adele pretendējot uz "nelielu otrā plāna lomu" Dolana gaidāmajā kinolentē "The Death And Life Of John F. Donovan". Tajā spēlēs seriāla "Game of Thrones" ("Troņu spēle") aktieris Kits Haringtons, kā arī aktrises Džesika Časteina, Sūzena Sarandona un Keitija Beitsa.

Filmā atklātībā nāk sarakste starp amerikāņu aktieri un 11 gadus vecu slavenību, raisot sabiedrībā aizdomas, kas draud izpostīt aktiera dzīvi un karjeru.

"The Death And Life Of John F. Donovan" būs Dolana pirmā filma angļu valodā. Viņa pazīstamākās kinolentes ir "Mommy", "Heartbeats" un "I Killed My Mother", kas iznākušas franču valodā.

2012. gadā Adele saņēma prestižo ASV Kinoakadēmijas jeb "Oskara" balvu par filmas "Skyfall" ("Operācija "Skyfall"") galveno dziesmu. Taču viņa nav plānojusi ierakstīt mūziku Dolana filmas skaņu celiņam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!