Kienu Rīvzs patlaban tuvojas sarunu noslēgumam par piedalīšanos 1968.gada filmas "Sweet November" jaunajā versijā. Ja aktieris piekritīs tēlot lomu, tad šī viņam būs pirmā filma par mīlestību kopš 1995.gada filmas "A Walk in the Clouds".
"Sweet November" oriģinālversijā Entonijs Ņūlijs tēloja bagātnieku, kas iemīlas kādā meitenē, bet viņa pieprasa sev katru mēnesi jaunu mīļāko, jo ir nedziedināmi slima un mirst. Filmas režisors bija Roberts Elliss-Millers.

Kinokompānija "Warner Bros." filmas jauno versiju gatavojas sākt filmēt 28 februārī. Rīvzam par darbu šajā filmā tiek solīti 15 miljoni ASV dolāru (8,76 miljoni latu), kā arī 15 procenti no filmas ienākumiem.

Rīvzs par "Sweet November" projektu interesējas jau kopš vasaras. Aktieris nolēmis pirms filmēšanās "The Matrix" turpinājumā piedalīties divās filmās.

Rīvzs vēl nav galīgi izlēmis, ko viņš darīs pēc "Sweet November" pabeigšanas, taču viens no iespējamajiem variantiem ir filma "Fishing for Moonlight" - patiess stāsts par kādu biržas brokeri, kurš riskē ar savu dzīvību, lai glābtu kādu prostitūcijas tīklos sapinušos krievu sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!