"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā daudzsēriju mākslas filmas "Krimināllieta iesācējam" otro aizkadru video stāstu. Tajā par piedzīvoto Atmodas laikā ar Natas lomas atveidotāju Madaru Zviedri dalās jurists Aivars Borovkovs.

Šajā epizodē specefektu grima māksliniece Zane Žilinska ļauj skatītājam ieskatīties sava darba aizkulisēs, inscenējot asiņainu noziegumu ainas, kurās piedalās armēņu aktieris Grants Tohatjans, ar kuru arī saruna par 90. gadiem un pieredzi filmas uzņemšanas laukumā.

Daudzsēriju krimināldrāmas "Krimināllieta iesācējam" pamatā ir leģendārā latviešu rakstnieka, detektīvu meistara Andra Kolberga kriminālromāns "Meklējiet sievieti". "Krimināllieta iesācējam" aizkadru video stāsti skatāmi arī LMT Viedtelevīzijā un internetā, kur turpmākajās nedēļas tiks publicētas kopumā četras aizkadru video stāstu epizodes.

Jaunā daudzsēriju krimināldrāma "Krimināllieta iesācējam", kuras līdzproducenti ir LMT un Latvijas Televīzija, bez maksas skatāma LMT Viedtelevīzijā un viedtelevizija.lv. Filmas sērijas pieejamas ikvienam skatītājam Latvijā, ne tikai LMT Viedtelevīzijas abonentiem un LMT klientiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!