Turpinot dažādas aktivitātes mājās sēdētāju izklaidēšanai, "Helio" interaktīvā televīzija uzsauc Andreja Ēķa filmu "Klases salidojums" ikvienam skatītājam, kurš vēlas to noskatīties. Filmu bez maksas iespējams noskatīties šeit.

Pikantās komēdijas notikumu centrā ir trīs bijušie skolasbiedri. 25 gadus pēc skolas absolvēšanas, viņi saņem ielūgumu doties uz klases salidojumu. Viens no viņiem ir no dzīves un hemoroīda noguris ģimenes galva, otrs ir mežonīgs rokeris ar kaislīgām pielūdzējām katra koncerta aizkulisēs, trešo tikko pametusi sieva. Viņu tikšanās – tās ir jaukas atmiņas, veču vēlme palīdzēt viens otram, bet galvenais - tā ir neprātīga ballīte, kur viņus gaida trakas lietas.

Filmā galvenās lomas atveido aktieri Imants Strads un Ainārs Ančevskis, kā arī mūziķis, grupas "Dzelzs vilks" līderis Juris Kaukulis. Atgādinām, ka 2020. gadā uz lielajiem ekrāniem nonāca

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļas nogalē bija iespēja bez maksas noskatīties 2018. gada skatītāko pašmāju filmu "Homo Novus", tāpat brīvpieejā trīs filmas atvērusi "Deep Sea Studio", piedāvājot noskatīties jaunā režisora Matīsa Kažas filmas "Vienu biļeti, lūdzu!" (2017) un "Meierholda lidojums" (2018). Tāpat bez maksas iespējams noskatīties LTV žurnālista Gunta Bojāra ar "Lielo Kristapu" godalgoto debijas filmu "Vīrietis un dālijas" (2018).

Jau ziņots, ka straujās koronavīrusa izraisītās slimības "Covid-19" dēļ valstī no 13. marta līdz 14. aprīlim ir izsludināts ārkārtas stāvoklis, mudinot iedzīvotājus palikt mājās un pēc iespējas mazāk apmeklēt publiskas vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!