Foto: Publicitātes foto

"Gadi ir tikai skaitļi, nekas vairāk," par sevi saka cīņas filmu leģenda Silvestrs Stallone. 72 gadu gadu vecumā Holivudas zvaigzne 29. septembrī atgriežas uz lielā ekrāna piektajā Rembo izlaidumā "Rembo. Pēdējās asinis", portālu "Delfi" informē filmas izplatītāju pārstāvji.

2009. gadā Stallone pavēstīja žurnālam "Empire", ka skatītāji diez vai redzēs piekto Rembo filmu, taču viņa pareģojumam nebija lemts piepildīties. Pēc 10 gadiem leģendārā spriedzes filmas zvaigzne augšāmcēlusi Džonu Rembo vēl vienai cīņai.

Vjetnamas kara veterānam Rembo ir daudzu gadu karošanas pieredze, no viņa rokas bojā gājuši vismaz 300 cilvēku, bet filmas franšīzes cienītāji viņa "melnajā sarakstā" iekļāvuši 504 mirušos. Jaunajā filmā leģendārais karavīrs atkal ir bruņojies ar dunčiem, bultām, šaujamieročiem, viņa rokas ir tikpat stipras un turpina sēt nāvi.

72 gadus vecā Holivudas zvaigzne atzinies, ka nebija viegli sagatavoties kārtējai Rembo filmai, un neviļus izpaudis, cik dārgi maksājusi fiziskā sagatavošanās. "Gatavošanās lomai prasīja daudz spēka. Es veselu gadu ik dienu stundu pavadīju sporta zālē, lai sagatavotos lomai, kā pienākas. Tiesa, neiztiku bez traumām, bet tagad viss ir kārtībā," Stallone teicis.

Atbildēdams par sesto Rembo sērijas filmu, aktieris neizslēdz šādu iespēju un atzīstas, ka šī loma viņam daudz nozīmē, tāpēc nezina, kas nākotnē gaidāms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!