Foto: LETA
No ceturtdienas, 28. maija, pēc divu mēnešu pārtraukuma Koncertzālē "Cēsis" darbu atsāks Kino "Cēsis". Ievērojot noteiktos drošības pasākumus, cēsniekiem un pilsētas viesiem ekskluzīvos seansos Lielajā zālē atkal būs iespēja vērot filmas uz lielā ekrāna.

Kā sola koncertzāles pārstāvji, repertuārā būs iekļautas gan multfilmas pašiem mazākajiem skatītājiem, gan filmas labas izklaides cienītājiem, gan kas īpašs kino gardēžiem.

Noteikto distancēšanās ierobežojumu dēļ seansi notiks nevis kā ierasts - mazajā kino zālē, bet gan Koncertzāles "Cēsis" Lielajā zālē. Katru seansu varēs apmeklēt līdz 25 cilvēkiem, un vietas zālē būs īpaši marķētas, ievērojot disancēšanās noteikums. Skatītājiem no vienas mājsaimniecības būs iespēja sēdēt blakus.

Kā uzsver koncertzāles pārstāvji, Covid-19 krīze skārusi arī kino nozari, un jaunāko filmu parādīšanās uz lielajiem ekrāniem vēl tikai gaidāma. Tādēļ šobrīd tiks piedavāts noskatīties filmas, kas guvušas skatītāju atsaucību iepriekš, kā arī tās, kuras nav pagūts izrādīt ieviestā ārkārtējā stāvokļa dēļ.

Par seansu laikiem iespējams uzzināt www.cesukoncertzale.lv sadaļā "Kino" vai "Pasākumi", kā arī "Kino Cēsis" "Facebook" lapā.

Biļetes uz seansiem iespējams iegādāties tikai internetā www.bilesuparadize.lv, un pie ieejas zālē tās būs iespējams uzrādīt telefonā, nedrukājot papīra biļeti. Koncertzāles "Cēsis" kase ir slēgta.

Koncertzāles "Cēsis" durvis kino apmeklētājiem tiks atvērtas 20 minūtes pirms konkrētā seansa. Kino norises vietā tiks nodrošināta brīva pieeja roku dezinfekcijas līdzekļiem. Koncertzāles "Cēsis" kafejnīca šobrīd ir slēgta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!