Dailes teātra Kamerzālē pirmizrādi pievīvojusi Aleksandra Jugova luga "Čuhņas jociņi", kam dots žanra apzīmējums "šūpuļdziesma veselajam saprātam 1 daļā". Lugu iestudējis Aleksandrs Jugovs.

Izprasījis komandējumu armijas dienestā, jauniņais Ivans dodas tālā ceļā, lai satiktu Ļudu, ar kuru iepazinies savstarpējā vēstuļu sarakstē. Fotogrāfijā viņa izskatās tā neko, bet viss labi jāapdomā. "Čuhņā" viss ir kā pie cilvēkiem. Ļudai ir spirts – viņa taču ir mediķe! Ko tik cilvēks nevar sarunāt un sadarīt, sadzēries spirtu? Ivanam visa dzīve vēl ir priekšā, un viņam ir lieli plāni. Katru dienu viņš sola sev izrauties no "čuhņas". Mēs visi katru dienu solām sev izrauties no "čuhņas". Katru dienu atkal no jauna solām sev...

Ivana lomā ir Kaspars Zāle. Pārējās lomas atveido Ērika Eglija (Ļuda), Artis Robežnieks (Boriss), Ilze Vazdika (Vecene) un Ivars Auziņš (Vagona pavadonis, Majors, Orfejs).

Jauniestudējuma radošajā komandā strādājuši arī scenogrāfs Artūrs Arnis, kostīmu māksliniece Anastasija Golubeva, mūzikas konsultants Juris Vaivods un gaismu māksliniece Māra Vaļikova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!