Foto: F64

Salīdzinoši klusi un bez skaļiem paziņojumiem no iesaistītajām pusēm augusta izskaņā kļuva zināms, ka uz teātra skatuves, vismaz uz vienu iestudējumu, atgriezīsies bijušais aktieris un pretrunīgu slavu iemantojušais politiķis Artuss Kaimiņš. Viņa vārds atrodams Jaunā Rīgas teātra mājaslapā pie Alvja Hermaņa iestudējuma "Operācija Mindfuck", kas pirmizrādi piedzīvos šī gada oktobrī.

To, ka Kaimiņš tiešām spēlēs uz JRT skatuves, portālam "Delfi" apstiprina arī teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Liepiņa, tomēr teātra mākslinieciskais vadītājs un topošās izrādes režisors Hermanis atbildēt uz "Delfi" jautājumiem atsaka – visu jau esot pateicis žurnālam "Privātā Dzīve".

Žurnālam režisors klāsta, ka uzskata Kaimiņu par labu profesionāli, kura labākā loma esot Jura Poškus filmā "Kolka Cool". Tomēr arī "Privātajā Dzīvē" netiek skarta tēma par Kaimiņa reputāciju – pret Saeimas deputātu bijusi ierosināta krimināllieta par grāmatvedības jautājumiem, bet pēdējā pusgada laikā atklātībā nākuši vairāku sieviešu stāsti par emocionālo un psiholoģisko vardarbību attiecībās ar Kaimiņu.

Arī pats Kaimiņš par savu atgriešanos pamatprofesijā komentāros ir lakonisks – īsā ierakstā "Twitter" vēsta, ka viņa ziņa tiks nodota reizē ar Alvi Hermani un JRT aktieriem. Tāpat nav zināms, vai šī atgriešanās ir vienreizējs gadījums, vai Kaimiņu arī turpmāk varēsim redzēt uz teātra, nevis uz politiskās skatuves.

Kas gaidāms uz JRT skatuves un kā vērtēt politiķa nonākšanu atkal teātrī, jautāju Latvijas teātra kritiķiem Zanei Radzobei, Atim Rozentālam un Līgai Ulbertei.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!