Foto: Publicitātes attēli

Pēc decembra izrāžu sērijas klubā "Artelis. Gandrīz teātris", koncertiestudējuma "Cabaret Bombaloo" komanda gatavojas pēdējam, īpaši veidotam lielkoncertam, kas 25.janvārī, pulksten 20.45 notiks koncertzālē "Palladium", portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Koncertiestudējums notiks divās daļās, kas katra ilgs stundu, ar starpbrīdi. Publikai sanākot, no pulksten 20.15 līdz 20.55, skanēs akustiska mūzika, ko atskaņos speciāli šim vakaram veidots mūziķu sastāvs. Ieeja pasākumā - no pulksten 20.

Kā vēsta pasākuma rīkotāji, šī ir desmitā sezona, kad publikas vērtējumam tiek nodots iestudējums "Cabaret". Iestudējumā būs iespējams novērtēt Žustīnes (Aijas Vītoliņas) un Elzas (Elzas Rozentāles Nath), kā arī Doriana (Daumanta Kalniņa/Artūra Šingireja) sniegumu.

Iestudējuma veidotāji sola smalku kolāžu ar mūziķu, dejotāju un dziedātāju piedalīšanos, krāšņiem tērpiem un dzīvām emocijām. Tāpat iestudējumā varēs novērtēt arī akrobātisku horeogrāfiju: laikmetīgo deju, tango, "body-clapping", vēderdejas un indiešu klasiskās dejas Odissi elementus.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā. Biļešu cena – 25 lati.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!