Foto: Publicitātes foto

Valmieras teātra kafejnīcā 6. decembrī pulksten 21.00 uzstāsies teātra trupa "Kvadrifrons", portālu "Delfi" informē rīkotāji no Valmiermuižas kultūras biedrības.

Koncerta programma tiek pieteikta šādi – aktieri ar klausītājiem un skatītājiem tiksies, lai padziedātu, papļāpātu un nosvinētu šī gada pirms-pirms-pirmspēdējo piektdienu. Aktieri un viņu domubiedri dziedās "dažādas pašu iemīļotas dziesmas no savām un svešām izrādēm, studiju laika iedzeršanām, muzikālām haltūrām un citiem pasākumiem." Tāpat koncera rīkotāji sola, ka netiks aizmirsts arī par Ziemassvētkiem.

Koncertā piedalīsies: Ance Strazda, Klāvs Mellis, Reinis Boters, Āris Matesovičs, Jurģis Lūsis, Kārlis Tone, Inese Tone un Kārlis Staņa.

Teātra trupa "Kvadrifrons" jau vairākkārt viesojušies Valmierā, taču ne ar muzikālu programmu.

Atgādinām, ka šogad "Spēlmaņu nakts" balvu kategorijā: "Gada debija vai jaunie skatuves mākslinieki" saņēma "Kvadrifrona" dalībnieks Klāvs Mellis (režija izrādēm "Mārtins Īdens" Valmieras teātrī un "Himna", teātra trupa "Kvadrifrons"), bet jauniešu žūrija ar balvu novērtēja izrādi "Pavasaris", kas tapusi Valmieras vasaras teātra festivālam un rādīta arī Valmieras teātrī. Koncerta laikā tiks atskaņotas dziesmas arī no šīm izrādēm.

Valmieras teātra kafejnīca ir kultūrvieta, kas atvērta jaunām un radošām idejām. Apmeklējot pasākumus, jāņem vērā, ka pasākums ikreiz tiek iekārtots, pielāgojoties telpas īpašajam raksturam, tāpēc sēdvietas ir dažādas un ar atšķirīgu redzamību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!