Foto: F64

Spēcīgās balss īpašniece Sandija Vīgante (attēlā) pagaidām ir vienīgā šova Okartes skatuve 2 dalībniece, kurai kā jauniņajai izdevies iekarot līdzvērtīgu vietu starp nosacīti vecajiem dalībniekiem. Sandija atklāj, ka viņai veicas tāpēc, ka viņa uzdrīkstas būt pati, taču meitas vaļības ekrānā ļoti saniknojušas viņas mammu.

"Pirms nācu iekšā, ļoti baidījos; likās, ka jauniņajam izdzīvot šovā ir neiespējami. Tā kā pirms manis izbalsoja iepriekšējo jauniņo Raiti Beķeri, man bija dubultstress. Taču izrādījās, ka satraukumam nebija iemesla - ātri sapazinos ar visiem un neko pārspīlētu nedarīju, apzināti necentos kaut ko pietēlot.

Cilvēki, kas ir te iekšā, vienkārši domā tāpat kā es - mēs visi esam bērna prātā, tāpēc arī tik labi sadzīvojam. Es nebaidos būt tāda, kāda esmu, tāpēc man arī veicas," sarunā ar DELFI Izklaide spriež Sandija.

Ne visiem Sandijas uzdrīkstēšanās būt pašai šķiet tik apsveicama - meitene nupat saņēmusi niknu vēstuli no mātes, kurā mamma saka, ka viņai paliekot neērti meitas uzvedības dēļ, bet gadījumā, ja meita uztaisīšot tetovējumu, par ko viņa runā šovā, mamma draud vairs nenākt uz koncertiem.

"Mamma cenšas mani šantažēt, bet tas tāpēc, ka viņa pati jūtas izmisusi. Principā jau katrs jaunietis sadzīvē ir tāds, kādi mēs esam šovā, bet vecāku priekšā jau tādas lietas nedara, tāpēc mamma, redzot manu īsto būtību, ir šokā. Viņai grūti aprast ar domu, ka mazā meita ir izaugusi.

Viņai nepatīk, ka es pīpēju, ko es arī iepriekš nedarīju - pīpēt sāku tikai šovā, jo kaut kā taču jāizliek šeit uzkrātais stress! Ballīšu mums nav daudz, un kā tad es citādi atbrīvošos no stresa - sēžot dīvānā un blenžot griestos?" par mammas attieksmi spriež jaunā dziedātāja.

Pēc mammas vēstules saņemšanas Sandija uz laiku iegrimusi dziļā grūtsirdībā, kārtīgi izraudājusies, bet nu jau viss esot kārtībā. Sandijai mamma esot laba draudzene, un viņa saprot to, ka māmiņa vēl meitai tikai labu un vēlas atturēt no muļķību darīšanas.

Sandijas mammu satrauc arī meitas koķetēšana ar veseliem diviem šova puišiem - Oskaru un Kašeru. Arī Kašers spriež, ka Sandija šovā esot pataisīta par tādu kā lelli, ar kuru visi var pabučoties vai gar kuru pagrābstīties, taču patiesībā tā neesot.

Jaunā dziedātāja noliedz, ka ar kādu no puišiem tai būtu izveidojies romāniņš - viņai puiši ir īsti sirdsdraugi, bet ne mīļotie. "Un tās bučas - kas gan tas pa lielam ir? Arī Sabīne bučojas ar Ruski - nu un?" neizpratnē par sev pievērsto uzmanību ir Sandija.

Lai gan Okartes skatuves 2 dalībniekiem Sandija pievienojās vēlāk kā jauniņā, meitene tagad sevi vērtē kā citiem līdzvērtīgu konkurenti un sola būt radoša un mainīties, lai atbalstītājiem būtu interesanti.

"Es pēc šova nepazudīšu. Arī ja jāiziet būtu šodien, es būtu liela ieguvēja no šī visa. Ārpusē turpināšu dziedāt kabarē klubā Burlesque, kur esmu galvenā soliste, jo tā ir stabila naudiņa, kā arī uzsākšu solokarjeru. Es sevi redzu soul mūzikā un r'n'b, bet Latvijā šie stili nav topā, tāpēc būs vien jāsāk kā visiem - ar popu," ieceres atklāj Sandija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!