Sākoties rudenim, pie visiem šova Okartes skatuve faniem beidzot nonācis jau šova laikā plašu popularitāti guvušais hits Cilvēku zoodārzs, kuru izpilda skandālista slavu iemantojušais grupa nu un līderis Didzis Bordo.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/bordo_berezina_cilveku_zoodarzs.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Šī ieraksta process ilga veselu pusgadu, kura laikā dziesma pabija piecās dažādās studijās. Ierakstā piedalījās desmit man tuvāki un tālāki draugi, tāpēc ir patiess prieks, ka beidzot esam finišējuši un nododam dziesmu klausītāju ausīm.

Dziesmas tekstu var interpretēt daudz un dažādos veidos, bet mans aicinājums ar šo ierakstu ir katram paskatīties uz sevi no malas, lai nesanāk tā, ka skaidu citā acī redz, bet baļķi savējā nē, " skaidro dziesmas autors.  

Cilvēku zoodārzs tapšanas procesā piedalījušies Andžejs Grauds (bungas), Kristaps Ērglis (bass), Jānis Čubars (ģitāra), Viesturs Grapmanis (trompete), Krists Liepa (trombons), Kristaps Lubovs (saksafons), Kristīne Pāže (piebalsis), Ivo Grīsniņš Grīslis (piebalsis), bet galvenās vokālās partijas izpilda pats Didzis un Sabīne Berezina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!