Foto: Foto: Lauris Vīksne

Žurnāliste un raidījumu vadītāja Linda Abu Meri pārtraukusi darba gaitas Latvijas Televīzijā (LTV), portāls "Delfi" uzzināja LTV.

"Rīta Panorāmu" viņa vadīja deviņus gadus.

Piektdienas rītā "Rīta Panorāma" vēstīja, ka Abu Meri tagad "metusies jaunos izaicinājumos", taču šos izaicinājumus nekonkretizēja.

LTV paziņojumā medijiem atzīst, ka novērtē Lindas Abu Meri profesionalitāti un ieguldījumu "Rīta Panorāmas" izaugsmē – kopā ar pārējo LTV Ziņu dienesta komandu viņai izdevies panākt, ka raidījums ir mediju tirgus līderis – "Rīta Panorāma" veido dienaskārtību, tajā izskanējušās ziņas un intervijas citē un izplata citos mediju kanālos un platformās.

Pati Abu Meri atzinusi, ka tad, kad pirms gandrīz 10 gadiem sākusi darbu LTV, "tas bija lēciens nezināmajā – man nebija ne jausmas, kā tas būs un ko sagaidīt, bet bija ļoti liela vēlme visu izdarīt pēc iespējas labāk".

""Rīta Panorāma" bija vēl pavisam jauns raidījums, un esmu priecīga un pateicīga, ka, vienlaikus pašai mācoties, man ir bijusi iespēja piedalīties tās veidošanā un izaugsmē, pamazām kļūstot par visvairāk skatīto rīta pārraidi televīzijas ēterā. Aiz "Rīta Panorāmas" stāv jaudīga komanda – raidījuma vadītāji, tēlaini izsakoties, ir aisberga pati virsotne, bet spēks un jauda – ikviens, kurš pieliek savu roku, lai katru darbdienas rītu pulksten 6.30 mēs varētu saviem skatītājiem priecīgi teikt: "Labrīt!"," viņa norādījusi.

Savukārt LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne atzīmējusi, ka šajos gados "Rīta Panorāmas" komanda "kopā ar Lindu ir izveidojusi skatītāju iecienītāko rīta ziņu programmu. Viņa ir bijusi klāt gan notikumos, ar kuriem lepojas visa Latvija, gan brīžos, kad visiem ir sāpīgi. Tas ir prasījis daudz spēka, taču devis arī daudz enerģijas skatītāju atzinības dēļ. Lindai vēlamies pateikt lielu paldies par darba kvalitāti, degsmi un jaudu!".

LTV paziņojumā medijiem norāda, ka pateicas Lindai par sadarbību, augsto profesionalitāti un kopābūšanu ar televīzijas skatītājiem šo vairāk nekā deviņu gadu garumā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!