Foto: Vida Press

Dženifera Lorensa nule aizritējušajā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā cierēja uz augstākās raudzes balvu, tāpēc uz gada gaidītāko pasākumu ieradās izsmalcinātā tērpā. Gozējoties uz sarkanā paklāja, aktrise arī atklājusi medijiem, cik briesmīgi pārdzīvojusi savā kāzu dienā.

Dženifera Lorensa un Kuks Maronijs savus mīlestības svētkus svinēja 2019. gada oktobrī. Uz slavenā pāra kāzām bija ieradušies tikai smalkāko aprindu viesi, tostarp slaveni aktieri un mūziķi. Savukārt Lorensas māte atteikusies apmeklēt meitas kāzas.

Zvaigžņotajā viesu sarakstā bija Adele, Krisa Dženere, Emma Stouna, Ešlija Olsena, Nikola Ričija, Kamerona Diaza, Sjenna Millere un 80 gadus vecā Holivudas leģenda Roberts De Niro, vēsta "New York Post".

Apmeklējot 2024. gada "Zelta globusu" pasniegšanas ceremoniju, Lorensa uz sarkanā paklāja izdevuma "E!News" atklājusi, ka kāzas līdzinājušās "bada spēlēm". Līgava nemitīgi esot uztraukusies par viesiem un pasākuma atmosfēru.

"Tas ir tik saspringti. Tev nemaz nav jautri. Tu vienkārši visu laiku domā, vai visi jūtas labi, vai visiem ir gana jautri," atmiņās dalījās Lorensa. 33 gadus vecā aktrise neslēpa, ka, viņasprāt, būt līgavai ir briesmīgi.

"Es nekad to neaizmirsīšu, es visu laiku uztraucos, vai nevienam nav auksti. Un visi meloja, sakot, ka nevienam nav auksti, ka viss kārtībā." Taču visvairāk svinību laikā Lorenca bažījusies par De Niro labsajūtu. "Es ieraudzīju Robertu, kurš, nevienu nepazīstot, klīda apkārt. Es uzreiz sapratu, kas tas nav tas, ko viņš šobrīd vēlas darīt. Un es tiešām vairs nevēlējos, lai viņš atrodas pasākumā," atklāja Lorensa. Pēc tam viņa ir pienākusi pie De Niro un teikusi, lai viņš dodas mājup, un tikai pēc De Niro aiziešanas aktrise sajutusi atvieglojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!