Foto: Vida Press

Aktrise Elizabete Mosa, kuru pasaule iepazina no seriāliem “Mad Men” un “The Handmaid’s Tale”, ir stāvoklī ar savu pirmo mazuli, viņa atklājusi TV šovā pie Džimija Kimmela. Gaidāmais mazulis būs 41 gadu vecās aktrises pirmais bērns.

Divkārtējā “Emmy” balvas laureāte TV šovā otrdienas vakarā gan neatklāja sīkākas ziņas par savu grūtniecību, taču pašu faktu apstiprināja. Kā vēsta medijs “Page Six”, runas par Mosas grūtniecību pirmo reizi uzvirmoja jau pērnā gada decembrī, kad viņa tika pamanīta filmēšanas laukumā Losandželosā – aktrise glāstīja savu vēderu, kas raksturīgi topošajām māmiņām. Tāpat viņa arīdzan izvēlas lielāka izmēra drēbes, kas delikāti slēpj aktrises briestošās formas.

Elizabete Mosa apzināti izvairās savā privātajā dzīvē ielaist plašāku publiku, taču pirms sešiem gadiem intervijā izdevumam “Marie Claire” Mosa pauda, ka cer kādu dienu kļūt par māti. “Man patīk doma, ka varēšu savam bērnam nodot visu to, ko man deva mana mamma,” viņa sacīja. Par savu māti Mosa allaž izteikusies cildinoši.

“Page Six” atzīmē, ka nav zināms, vai aktrise šobrīd ir attiecībās ar kādu, jo savu mīlas dzīvi Mosa neafišē. Zināms, ka viņai aiz muguras ir viena visnotaļ īsa laulība – no 2009. līdz 2011. gadam viņa bija precējusies ar amerikāņu komiķi Fredu Armisenu. Šo laulību šķīra pēc aktrises iniciatīvas, un viņa pati to vēlāk nosauca par “šausmīgu un traumatisku”. Pēc tam viņa trīs gadus draudzējās ar austrālieti Adamu Arkapavu, taču šīs attiecības ar laulību nevainagojās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!