Foto: Vida Press

60 gadus vecais Breds Pits uzsācis kopdzīvi ar savu 34 gadus veco draudzeni Inesi De Ramonu. Pāris, kuri iepazinušies caur kopīgu paziņu, tagad dzīvos aktiera Pita mājā, vēsta "People".

2022. gada novembrī Inese de Ramona tika manīta kopā ar Bredu Pitu, un tagad abu romāns turpinās. Ramona savu mitekli vēl pavisam neesot pametusi, bet esot tik laimīga, kā vēl nekad.

Kad viņi pirmoreiz tika pamanīti kopā, izskatīgais pāris bija ticies jau pāris mēnešus. Aktieris pagājušā gada decembrī svinēja savu 60 gadu jubileju, un De Ramona pievienojās svinībās savam jaunajam mīļotajam un viņa draugiem.

Ceturtdien Santabarbaras Starptautiskajā filmu festivālā viņi parādījās plašākā sabiedrībā. Pasākumā Breds Pits sveica Bredliju Kūperu par saņemto gada aktiera balvu.

Filmu festivāla laikā Breds Pits un de Ramona sēdēja viens otram blakus, taču mazliet atturīgais pāris uz sarkanā paklāja neparādījās. Tomēr, kad Pits uzkāpa uz skatuves, lai godinātu Kūperu, pūlis sajūsmināti aplaudēja.

Pagājušā gada martā Pits atrada pircēju īpašumam Losandželosas kaimiņrajonā. Tas viņam piederējis gandrīz 30 gadus un tajā kopā ar Andželīnu Džoliju viņi uzaudzināja savu bērnus, taču 2016. gadā pāris izšķīrās. Viņš esot nolēmis to pārdot, jo meklējot kaut ko mazāku Losandželosas apkārtnē.

Inese De Ramona strādā rotaslietu industrijā. Viņa iepriekš bija precējusies ar Paulu Vesliju, ko pasaule iepazina seriālā "Vampīru dienasgrāmatas". Pāris izšķīrās 2022. gadā pēc trīs gadus ilgas laulības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!