Foto: Vida Press

Aktrise Dakota Džonsone uz savas jaunākās filmas "Tīklmadāma" pirmizrādi Losandželosā bija ieradusies tērpā, kas burtiski atveido Zirnekļcilvēka medību lauku – tīklu.

Caurspīdīgais tīkliņš, kas tapis no ķēdēm un kristāliem, ir radīts speciāli viņai luksusa modes namā "Gucci" ar slavenību stilistes Keitas Jangas palīdzību. Ap kaklu zīmola "Messika" dimantu čokeris, kājās lakādas sandales un pieklājībai – miesas krāsas veļa.

Dakota, kuru pasaule iepazina pretrunīgi vērtētajā, tomēr veiksmīgajā triloģijā, erotiskajā drāmā "Greja 50 nokrāsas", jau no 2010. gadiem ir zīmola "Gucci" vēstnese, tas nozīmē pienākumu pozēt itāļu modes nama apģērbu, rokassomu un smaržu reklāmās. Kautrību viņai nevar pārmest, kopš 2010. gadiem viņa ir investore un viena no radošajiem direktoriem seksuālās labbūtības zīmolā "Maude".

Pagājušajā mēnesī raidījumā "The Tonight Show" aktrise skaidroja, ka jaunā filma "Tīklmadāma" esot "supervaroņu pasaule no sieviešu skatu punkta". Jeb stāsts ir par paramediķi, kura pēc kāda negadījuma iemanto pārdabiskas spējas. Un ja jau nosaukumā tīkls, tad tas arī viņai ir mugurā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!