Foto: Shutterstock

"Greja piecdesmit nokrāsas" aktrise Dakota Džonsone nesen atzinusi, ka ir gatava kļūt par māti. Runājot ar "Bustle", viņa atklāja: "Es tam esmu tik ļoti gatava!"

Kā zināms, aktrise kļuva par starptautisku zvaigzni pēc tam, kad "Fifty Shades of Grey" filmu franšīzē attēloja Anastasijas Stīlas lomu.

Intervijā 34 gadus vecajai aktrisei tika lūgts dalīties pārdomās par iespējamo ideju reiz kļūt par māti. Kopš 2017. gada zvaigzne ir attiecībās ar britu rokmūzikas grupas "Coldplay" solistu Krisu Mārtinu, kuram ar 51 gadu veco Gvinetu Paltrovu ir divi kopīgi bērni. Džonsone ar Mārtinu nu ir saderinājusies, abi pošas kāzām.

"Es tam esmu tik ļoti gatava," Džonsone sacīja par mātes statusu. "Esmu nonākusi līdz tādai dzīves situācijai, kad patiešām vēlos piedzīvot visu, ko dzīve vien var man piedāvāt." Aktrise uzskata, ka būšana sievietei dod iespēju piedzīvot brīnumainu un reizē traku pieredzi – būt mammai.

Aktrise piebilda: "Ja man tas ir lemts, es to pilnībā pieņemu."

Intervijā Džonsone komentēja arī to, ka ir Mārtina un Paltrovas pusaudžu pamāte: "Es mīlu šos bērnus tā, it kā no tā būtu atkarīga mana dzīve. Ar visu savu sirdi!"

"Doma par to, ka es esmu mājās, paņemu bērnus no skolas un gatavoju vakariņas, un tad vīrs atnāk mājās – ir kaut kas tāds, kas man šķiet ļoti jauks, jo man nekad tā nav bijis," viņa atklāja. Džonsone uzauga "jauktā" ģimenē, tāpēc ideja par tradicionālas ģimenes izveidošanu viņai šķiet ļoti vilinoša.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!