No 8. marta "Go3" televīzijā skatāma režisores Elzas Gaujas spēlfilma "Pastkarte no Romas", kas nule ieguva "Lielo Kristapu" kā gada labākā filma un pulcē pilnas zāles Latvijas kinoteātros.

Filma kopš pirmizrādes demonstrēta uz 200 lielajiem ekrāniem visā Latvijā un, kā atzīst kino izplatītāji, šāds izrādīšanas vietu skaits ir pēdējo astoņu gadu rekords, kāds nav piedzīvots kopš vēsturiskās drāmas "Melānijas hronika" (2016). Filma pārsniegusi 20 tūkstošu skatītāju slieksni pie lielajiem ekrāniem, pamodinot jaunas izrādīšanas vietas dažādos Latvijas pagastos. Pieprasījumu pēc filmas vairojis arī fakts, ka "Pastkarte no Romas" saņēmusi Nacionālo kinobalvu "Lielais Kristaps" kā gada labākā pilnmetrāžas spēlfilma.

"Pastkarte no Romas" ir divu pastnieku mīlestības stāsts ar Jāni Jarānu un Indru Burkovsku galvenajās lomās.

Lai laimētu ceļojumu uz Romu, Alvīne un Ernests ķeras pie viltīgas shēmas ar loterijas kuponiem, taču viņu ieceri aizēno Alvīnes strauji progresējošā Alcheimera slimība. Romā un Rīgā uzņemtā kinolente skatītājus spējusi uzrunāt ar aizkustinošo stāstījumu un plašo emociju gammu.

Filmas finansētāji ir Valsts Kultūrkapitāla fonds, "TV3 Group Latvia" un Nacionālais Kino centrs. Filma tiek piedāvāta kā "Go3" oriģinālsaturs, tāpēc nu tā redzama arī "Go3" abonentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!