Foto: Vida Press

Populārā jauniešu seriāla "Eiforija" ("Euphoria") viena no galveno lomu tēlotājām – aktrise Nika Kinga – jau sešus mēnešus nevar nomaksāt īri par savu mitekli. Tikmēr seriāla zvaigzne Zendaja "dzīvojas" pa sarkanajiem paklājiem, raksta "Page Six".

Nika Kinga, kura seriālā atveido Zendajas tēlotās narkomānes mammu Lesliju Benetu, pusgadu nav norēķinājusies par savu dzīvesvietu un šo faktu arī neslēpj. Iemesls: solītā trešā sezona seriālam kavējas, tās nākotne ir miglā tīta. Seriāla otrā sezona uz ekrāniem iznāca 2022. gada februārī un kopš tā laika fani visā pasaulē gaida turpinājumu. Taču tas kā nenāk, tā nenāk.

Arī Nika Kinga likusi lielas cerības uz to, proti, domādama, ka 3. sezona būs, viņa nav uzņēmusies nekādus citus darbus, tāpēc šobrīd attapusies naudas grūtībās.

"Man likās, ka pēc "Eiforijas" mana karjera ies tikai augšup. Likās, ka esmu gana laba. Bet tā tas nestrādā," atklājusi aktrise. Viņai nav ne jausmas, vai un kāds būs seriāla turpinājums.

"Eiforiju" veido kompānija "HBO", un tā paudusi, ka seriāla uzņemšana kavējas. Tam ir vairāki iemesli. Visupirms ražošanu ietekmējis nesenais producentu un scenāristu streiks, tad no narkotiku pārdozēšanas mira viens no komandas aktieriem Anguss Klauds. Visbeidzot nežēlastībā krita viens no drāmas veidotājiem Sems Levinsons, kuru vainoja pārlieku seksualizēta satura radīšanā citā "HBO" seriālā "The Idol". Levinsonam pārmeta seriāla pārvēršanu "izvarotāja fantāzijā". Šie visi aspekti kavējuši darbu pie komerciāli veiksmīgās "Eiforijas" 3. sezonas.

Taču pauze filmēšanā netraucē seriāla lielākajai zvaigznei Zendajai. Viņa filmēšanos nav pārtraukusi; nesen iznākusi viņas jaunā filma "Dune 2". Zendaja arīdzan mirdz dažādos ar industriju saistītos pasākumos, tostarp apmeklēja Parīzes modes nedēļu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!