Foto: Harijs Blāze

Ar jaunu dziesmu "Love You More" un atzīšanos mīlestībā klajā nākusi dziedātāja Diona, atklājot savu zemapziņas būtību un enerģijas amplitūdu. Singlam tapis arī stāstu paspilgtinošs videoklips.

Teju ikviens no mums kādreiz ir bijis attiecībās, kurās šķiet, ka ieguldies vairāk nekā otrs, bet patiesībā itin nemaz nav nozīmes tam, cik kurš mīl, jo svarīgi ir sarunāties vienam ar otru. "Mēs katrs spējam dot attiecīgi savai enerģijai un raksturam, tāpēc it visiem nav iespējams mīlestību mērīt pēc vienas mērauklas, taču, lai viens otru saprastu un izprastu, ir jāsarunājas. Brīdī, kad sākam domāt par to, cik ieguldām attiecībās, ka gribētos varbūt arī no otra saņemt atpakaļ vairāk, vai tieši otrādi – rodas sajūta, ka pietiekami nespējam sniegt, ir pašam sevi jāpiebremzē, lai domas nelido ārpus rāmjiem, tā vietā – jāaprunājas ar mīļoto cilvēku, ir jābūt atklātiem, jāspēj uzticēties un runāt par jūtām," skaidro Diona.

"Es varu dot daudz, bet tajā pašā laikā daudz arī gribu atpakaļ, tāpēc es spēju ne vien pateikt, ka mīlu, mīlu vairāk un vēl vairāk, bet arī šīs emocijas izmantot radoši savās dziesmās, vēl vairāk radot emociju virpuli un dāvājot to arī citiem, kuri mani, visticamāk, sapratīs tieši caur dziesmu. Šī dziesma būtībā izskaidro visus manus zemapziņas procesus, kā es funkcionēju kā cilvēks un attiecībās," saka jaunā māksliniece.

Par pašas Dionas privāto dzīvi pēdējā laikā dzirdēts daudz. Viņa ir kopā ar Jaunā Rīgas teātra aktieri Ivaru Krastu, un pašmāju sabiedrību satraukusi pāra ievērojamā gadu starpība, proti, Dionai ir 21 gads, bet Krastam tūlīt 43.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!