Foto: Vida Press

Rebela Vilsone savā grāmatā "Rebel Rising" atklājusi, ka nevainību zaudēja tikai 35 gadu vecumā. Nu klajā nācis arī paziņojums, kurš bija viņas pirmais gultas partneris. Tas esot Mikijs Gūčs juniors, kurš pat nav zinājis, ka atņēma sievietei nevainību.

Komiķis un aktieris Mikijs Gūčs juniors bija viņas pirmais partneris, kad 35 gadu vecumā Vilsone zaudēja savu nevainību, vēsta tabloīds "New York post".

44 gadus vecā aktrise "New York Times" apstiprināja, ka Gūčs bija pirmais, kurš izlasīja viņas grāmatu, "tātad viņš tagad zina". Pirms tam aktrise partnerim nebija teikusi, ka viņš bijis viņas pirmais.

Vilsone savā grāmatā atzinusi, ka svara problēmas bija viens no iemesliem, kādēļ viņa bija tik ilgi gaidījusi. "Kā lielu meiteni, neviens mani neuzskatīja par patiesi seksuāli pievilcīgu." Taču viņa nevēlējās nodzīvot dzīvi nepiedzīvojot seksu un mīlestību, jo dzīve taču ir īsa.

Vilsone un Gūčs tikās pāris mēnešus 2015. gadā. Aktrise raksta, ka viņa jutusies ērti pārguļot ar Gūčsu, lai arī attiecībās tolaik abi bija tikai mēnesi. Lai arī pāris 2015. gada septembrī izšķīrās, viņi vēljoprojām ir draugi.

Vilsone atzinusi, ka viņa uz piedzīvoto skatoties pozitīvi un stāsta, ka ne visiem sava nevainība ir jāzaudē pusaudža gados. Jaunai sievietei nevajadzētu izjust spiedienu.

Tagad Vilsone ir saderinājusies ar rotaslietu dizaineri, latvieti Ramonu Agrumu, lai arī iepriekš bija uzskatījusi, ka viņu seksuāli piesaista tikai vīrieši. Vairāk par Rebelas Vilsones pirmo pieredzi vari lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!