Foto: Vida Press

Visā pasaulē zināmā austrāliešu aktrise un komiķe Rebela Vilsone jau sen atklāti runājusi par sava svara zaudēšanu. Arī tagad viņa neslēpj, ka viss patiesībā nav tik gludi, kā no malas varētu šķist, un daļa zaudētā svara ir atgriezusies, vēsta CNN.

Filmas "Pirmklasīgās" ("Pitch Perfect") zvaigzne ar jaunumiem dalījusies savā "Instagram" profilā. "Smags darbs ir nozīmējis, ka, ņemot vērā visu stresu, esmu pieņēmusies svarā par 14 kg! Tas liek man justies slikti par sevi. Tā tam nevajadzētu būt, bet tā ir," viņa raksta. "Es patiešām lepojos ar savu darbu pie jaunajām filmām un memuāriem. Tā ir bijis daudz, un es esmu zaudējusi uzmanību uz savu veselīgo dzīvesveidu. Vai kāds piedzīvo to pašu?" viņa vaicā saviem sekotājiem, pēc tam ierakstu papildinot ar teikumu, ka, nākamajā rītā lasot komentāru sadaļu, viņai acīs "sariesušās asaras".

2020. gadu Vilsone publiski pasludināja par savu "veselības gadu", atrādot savu treniņu rutīnu un dokumentējot savu progresu svara zaudēšanā "Instagram" kontā. Vēlāk viņa sarunā ar BBC atklāja, ka ne vienmēr jutusi atbalstu no apkārtējiem. "Patiesībā šeit, Holivudā, es jutu, ka mana komanda mani atgrūda, kad teicu: "Labi, es šo gadu pavadīšu veselības zīmē, jo jūtu, ka es patiešām fiziski mainīšos un mainīšu savu dzīvi. Viņi man jautāja: "Kāpēc? Kāpēc tu gribētu to darīt?" Tāpēc, ka es nopelnīju miljoniem dolāru, būdama smieklīga resna meitene un es šī meitene tiešām biju," intervijā atklāti stāstīja aktrise.

Kopš "veselības gada" piekopšanas aktrise bija zaudējusi aptuveni 36 kilogramus no svara, cenšoties veselīgo dzīvesveidu piekopt ikdienā.

"Delfi" jau vēstīja, ka 2023. gada februārī Vilsone izteica bildinājumu savai mīļotajai sievietei – latvietei Ramonai Agrumai. Abu ģimenē aug arī meita Roisa, kas ir surogātmātes iznēsāts bērniņš.

Ramona Agruma studējusi tiesību zinības Latvijas Universitātē, bet karjeru izveidojusi ASV un dzīvo Losandželosā. Viņas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, savulaik bijis ministra padomnieks Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā, bet vēlāk strādājis par izpilddirektoru Rīgas Kurzemes rajona izpilddirekcijā. Interesanti, ka Agrums vada fondu "Prioritāte", kas cita starpā ar dažādām aktivitātēm asi iestājies pret homoseksualitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!