Foto: AFP/Scanpix/LETA

Aktrise un komiķe Rebela Vilsone "Instagram Stories" jeb īsstāstos atklāja, ka viņa guvusi traumu un nonākusi slimnīcā pēc kaskadieru negadījuma, filmējoties savā jaunākajā filmā "Bride Hard", vēsta "Entertainment Tonight".

Vilsone dalījās ar selfiju, kurā redzams sasists deguns ar asinīm. Virs kadra viņa uzrakstīja: "Ne tā, kā es gribēju beigt šo filmu!" Viņa sīkāk paskaidroja situāciju, rakstot: "Trīs šuves pēc nelaimes gadījuma pulksten četros no rīta."

Kā ziņots, aktrise incidenta laikā filmējās kāzu komēdijā "Bride Hard" Savannā, Džordžijas štatā.

Foto: Kadrs no video

Filmai – līdzīgi kā Violas Deivisas asa sižeta trillerim "G20" – filmēšanu tika atļauts turpināt, neraugoties uz notiekošo SAG-AFTRA streiku. "Bride Hard" saņēma pagaidu līgumu, lai turpinātu filmēšanu streiku laikā, jo tā ir neatkarīgi ražota filma.

Šķiet, ka Vilsone nākotnē varētu būt redzama vairāk asa sižeta filmās, jo viņa 2023. gada maijā Kannu kinofestivālā žurnālam "Variety" atklāja, ka ir piedalījusies atlasē – par iespēju darboties nākamajā Džeima Bonda filmā. Vairāk par to lasi šajā rakstā!

"Bride Hard" ir Saimona Vesta režisētā asa sižeta komēdija, kurā redzama "kruta" ("badass") slepenā aģente Sema (Vilsone), kurai uzticēts viens no viņas līdz šim grūtākajiem uzdevumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!