Foto: Shutterstock

Televīzijas šovā "Hart to Heart" Vils Smits atklāti izteicās par kļūdām, ko viņš pieļāva pirms vairāk nekā desmit gadiem, ievirzot savus bērnus izklaides industrijā.

54 gadus vecā filmas "Vīri melnā" ("Men in Black", 1997) zvaigzne Holivudā kļuva slavens ar debijas lomu NBC seriālā "The Fresh Prince of Bel-Air", kurā viņš filmējās no 1990. līdz 1996. gadam.

Tomēr tikai divas desmitgades vēlāk, kad viņa bērni – Džeidens un Vilova – devās vecāku pēdās, viņš juta, ka sasniedzis visu, par ko jebkad sapņojis.

"2010. gads man bija lieliskākais gads gan kā māksliniekam, gan kā vecākam," Smits atzina nesen pārraidītajā Kevina Hārta televīzijas šova "Hart to Heart" trešās sezonas finālā. Filma ar Smita dēlu Džeidenu "Karatē bērns" ("Karate Kid") iznāca 2010. gada jūnijā un meitas Vilovas dziesma "Whip My Hair" tā paša gada oktobrī, un abi projekti bija ļoti veiksmīgi.

"Es izveidoju sapni par ģimeni! Zināju, ka to darīšu labāk par savu tēvu. Mans tēvs bija vardarbīgs. Es sev teicu, ka man nekad nebūs tādas enerģijas ar savu ģimeni, un man bija sapnis, ideja par ģimeni, kuru veidoju. Lūk, no 2010. līdz 2012. gadam es biju sasniedzis visu, par ko jebkad biju sapņojis."

Tomēr, neskatoties uz panākumiem, ko aktieris un viņa ģimene bija guvuši, Smits atzina, ka "neviens manā ģimenē nebija laimīgs".

"Līdz tam brīdim es patiešām ticēju, ka var gūt panākumus un reizē arī izcīnīt ceļu uz laimi. Tikai tad sapratu, ka materiālie labumi nav vienādi ar laimi. Un daudzos gadījumos tie var būt iemesls tam, kāpēc tu neesi laimīgs."

"Tev var būt tik daudz lietu, ka tās visas tevi vienkārši padara nelaimīgu," piebilda Smits.

Dziedātāja Vilova jau iepriekš runājusi par savām attiecībām ar vecākiem. 2022. gadā laikrakstam "The Guardian" viņa teica: "Mani vecāki ir mani labākie draugi. Viņi abi ir brīnišķīgi cilvēki. Es viņus mīlu ne tikai tāpēc, ka viņi ir mani vecāki, bet tāpēc, ka viņi ir Vils un Džada, kuriem ir savs brīnišķīgais, sarežģītais un pārsteidzošais prāts un sirds."

Smits nesen dalījās pārdomās arī par notiekošo Holivudas aktieru streiku, raksturojot to kā izšķirošu brīdi aktieru profesijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!