Foto: Kadrs no video
Spiegu bērni ir atgriezušies! "Kinolente" piedāvā apskatīt ekskluzīvu pirmo filmas reklāmas rullīti un dalās ar pirmizrādes datumu režisora Roberta Rodrigesa filmai "Spy Kids: Armageddon", kas ar pavisam jauniem, mūsdienīgiem varoņiem atjauno populāro ģimenes franšīzi.

Roberts Rodrigess jaunajā filmas daļā atkal iejutīsies režisora, scenārija autora, kā arī producenta lomā. Sižets grozīsies ap multikulturālas ģimenes aktivitātēm. Proti, mērķis ir iepazīstināt ar jaunu mūsdienu spiegu ģimeni.

Filmas treilerī jaunās zvaigznes Konors Estersons un Everlija Karganilla atveido brāli un māsu, kuri atklāj savu vecāku slepeno spiegu slēptuvi. Bērni saņem ziņu no mammas, ka kaut kas ir nogājis greizi.

Līdzīgi kā oriģinālajā filmā "Spiegu bērni", atvasēm tiek uzdots glābt savus vecākus pēc neveiksmīgas misijas un pašiem uzņemties spiegošanas uzdevumu. Viņi dodas piedzīvojumā ar spiegu lidmašīnām, dažādiem gadžetiem un franšīzei raksturīgajiem melnajiem kombinezoniem un saulesbrillēm.

"Kad pasaules izcilāko slepeno aģentu bērni neapzināti palīdz spēcīgam spēļu izstrādātājam palaist datorvīrusu, kas viņam ļauj kontrolēt visas tehnoloģijas, viņiem pašiem jākļūst par spiegiem, lai glābtu savus vecākus un pasauli," teikts filmas oficiālajā aprakstā.

Vaicāts, vai jaunā lente būs saistīta ar oriģinālfilmām, režisors Rodrigess portālam "People" atbild: "Tas ir ļoti liels noslēpums!" Taču viņš sola, ka liela daļa no jaunās filma ir patiesāka nekā pirms 20 gadiem.

"Mums ir patiešām jautrs jauno aktieru sastāvs: gan bērnu vecāki, gan paši spiegu bērni ir vienkārši burvīgi," saka 55 gadus vecais Rodrigess. "Viņi visi ir ļoti talantīgi. Turklāt uz viņiem ir ļoti jautri skatīties."

Runājot par to, kas lika režisoram atgriezties pie "Spy Kids" franšīzes, filmas veidotājs saka: "Esmu vienkārši dzirdējis no tik daudzām ģimenēm, cik gan ļoti viņi savas dzīves laikā ir izbaudījuši šīs filmas. Un bērniem, kuri redzēja oriģinālu, visticamāk, tagad pašiem ir savi bērni, ar kuriem viņi vēlētos dalīties šajā spiegošanas pieredzē."

Tiek ziņots, ka "Spy Kids: Armageddon" būs pieejams straumēšanas platformā "Netflix" no 22. septembra.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!