Foto: Vida Press
Aktieris Simu Liu jaunajā grāvējā "Bārbija" atveidoja Kenu tāpat kā Raiens Goslings. Pagājušajā mēnesī, piedaloties preses konferencē Kanādā, starp abiem aktieriem izveidojies šķietami saspringts brīdis, pozējot fotogrāfiem, vēsta "The Independent".

No preses konferences uzņemtā video redzams, kā Liu draudzīgi apliek roku ap Goslinga vidukli, pozējot kamerai. Taču Goslings par šo žestu nav sajūsmā, lūdzot Liu roku no vidukļa noņemt. "Neturi mani tur. Vai tu vēlies, lai arī es tev tā pieskaros?" viņš vaicā kolēģim. Liu viņam atbild: "Ak, vai tas ir pārāk maigi? Viss kārtībā."

Daudzi steidzās secināt, ka starp aktieriem parādījusies sāncensība. Taču nu Liu caur "Instagram Stories" jeb īsstāstiem komentējis preses konferencē redzamo "saķeršanos". Daloties smaidīgā fotoattēlā, kurā viņš redzams kopā ar Goslingu, Liu apstiprina, ka ar Goslingu ar prieku sadarbotos vēl: "Viņš ir labs cilvēks visādā ziņā. Īpaši brīžos, kad viņš joko uz sarkanā paklāja un filmēšanas laikā, inficējot mūs ar "Kenerģiju"."

Viņš piebilda: "Tagad atgriezīsimies pie tiešām svarīgiem jautājumiem, piemēram, atbalstīsim mūsu pārsteidzošos aktierus un rakstniekus, kuri cīnās par godīgām algām!" Ar šo teikumu Liu atsaucas uz streikiem, kas norisinās Holivudā. Vairāk par streikiem vari lasīt šeit.

"Bārbija" bija viena no pēdējām filmām, kuras zvaigznes, ieskaitot Margotu Robiju (kura filmā attēloja Bārbiju) paspēja to reklamēt pirms streika. Uzņēmuma "Warner Bros. Pictures" kampaņa ir atmaksājusies – kopš filmas iznākšanas tā ir nopelnījusi jau vairāk nekā 450 miljonus eiro. Gaidāms, ka "Bārbija" kļūs par gada lielāko filmu, pārspējot pašreizējo čempioni "Super Mario brāļi: Filma" ("Super Mario Bros. Movie"), kas nopelnījusi 1,2 miljardus eiro.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!