Foto: Shutterstock/Vida Press

Ja nu "Bārbijas" filma mums kaut ko iemācīja, tad to, ka cilvēka dzīve ir grūta! Bet visu var mainīt, jo nu, pateicoties kādai viesnīcai Maldīvu salās, vienam laimīgajam fanam tiek dota iespēja dzīvot kā Kenam (filmā atveido kanādiešu aktieris Raiens Goslings) un strādāt vienkārši pludmalē. Jā, tieši tik vienkārši! Tiesa, piedāvājums spēkā tikai Apvienotās Karalistes rezidentiem.

Nomaļais Maldīvu kūrorts "Coco Bodu Hithi" izsludinājis darba piedāvājumu – visām Bārbijām un Keniem ir iespēja pieteikties darbam, kas iekļauj gandrīz divu nedēļu dzīvošanu Bārbijas sapņu mājā "Mojo Dojo Casa House". Uzvarētājam (un viņa partnerei Bārbijai) tiks nodrošināti lidojumi no Apvienotās Karalistes turp un atpakaļ, pilna ēdināšana viesnīcā un katram masāža "Coco Spa". Kūrorts saprot, ka pludmale ir nogurdinošs darbs.


Kamēr Kens savu amatu pilnveidojis 60 gadus, šīs vakances uzvarētājam būs vien 10 dienas, lai kļūtu par pludmales ekspertu. Tas nebūt nebūs viegls uzdevums – katrai dienai paredzēts intensīvs grafiks: sauļošanās, Indijas okeāna vērošana, socializēšanās ar citām Bārbijām un Keniem, kā arī ģērbšanās jaunos tērpos un aksesuāros, kas tiks sagādāti. Nenovērtē par zemu to, cik apgrūtinoši ir katru dienu veltīt savu Kenerģiju skaistumkopšanai!

Konkurss paredz, ka pretendentiem iepriekšējai pieredzei pludmales darbā nav jābūt, taču jāatbilst noteiktiem kritērijiem. Kandidātiem jāprot lepni stāvēt smiltīs, sekot līdzi rīta viļņiem, atbrīvot galvu no visādām domām, kā arī jāspēj turēties uz sērfošanas dēļa.

Potenciālajiem kandidātiem, ja viņi ir Apvienotās Karalistes iedzīvotāji, kas sasnieguši 18 gadu vecumu, jāuzvelk skrituļslidas un jādodas uz portālu "Cococollection.com", lai pieteiktos vakancei. Pretendentiem jāuzraksta 150 vārdu gara rindkopa, kurā jāpaskaidro savs Kenīgums, proti, kāpēc tieši viņš piemērots šai lomai. Pieteikšanās atvērta jau tagad, un tās termiņš beigsies 2023. gada 31. augusta pusdienlaikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!