Foto: Privātais arhīvs

Slavenā austrāļu izcelsmes komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete latviete Ramona Agruma Māmiņdienā pirmo reizi parādījušas savu atvasi, nepilnu gadu veco Roisu Lilianu.

Kā vēsta Vilsone, viņa attēlu "Instagram" ievietojusi pussešos no rīta, tūdaļ pēc tam, kad bija nomainījusi bērnam autiņbiksītes ar "lielu kaku". "Priecīgu Māmiņdienu. Un kā jums klājas?"

Savukārt viņas dzīvesbiedre Ramona Agruma attēlu pārpublicējusi ar vārdiem: "Sveiciens visām mammām, jūs esat neatkārtojamas!" Viņa arīdzan vēsta, ka būt mammai ir svētība. Šī ir pirmā reize, kad abas mīlnieces parāda sava auklējuma seju.

Dāmas kopīgi audzina mazo Roisu, kura piedzima 2022. gada 7. novembrī ar surogātmātes palīdzību. Dažus mēnešus vēlāk Vilsone un Agruma paziņoja par precību plāniem. Bildinājums notika februārī Disnejlendā, un abu dāmu pirkstus nu rotā gredzeni no "Tiffany & Co".

Par to, ka Vilsone iemīlējusies sievietē, aktrise vēstīja pērnā gada vasarā, kad "iznāca no skapja". Iepriekš viņai nebija homoseksuālas attiecības, taču tad Vilsone sastapa Ramonu.

Ramona Agruma studējusi tiesību zinības Latvijas Universitātē, bet karjeru izveidojusi ASV un dzīvo Losandželosā. Viņas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, savulaik bijis ministra padomnieks Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā, bet vēlāk strādājis par izpilddirektoru Rīgas Kurzemes rajona izpilddirekcijā. Interesanti, ka Agrums vada fondu "Prioritāte", kas cita starpā ar dažādām aktivitātēm asi iestājies pret homoseksualitāti.

Šogad Vilsone kādā podkāstā ar rūgtumu runāja par savas mīļotās sievietes ģimenes nespēju pieņemt šīs attiecības. Vilsone pauda cerību, ka šie "cilvēki tomēr mainīs savu attieksmi pret lietām".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!