Foto: AP/Scanpix/LETA

Teilores Sviftas jaunais albums “Mocīto dzejnieku nodaļa” (“The Tortured Poets Department”) platformā “Spotify” kļuvis par visvairāk straumēto vienas dienas laikā, raksta britu raidsabiedrība BBC.

Svifta arī kļuvusi par visstraumētāko mākslinieci vienas dienas laikā.

Jaunais un fanu ilgi gaidītais albums tika laists klajā piektdien un tajā ir 31 skaņdarbs, kurā popzvaigzne izdzied savas sirdssāpes un dusmas uz bijušajiem partneriem.

Svifta par jaunā albuma izdošanu paziņoja “Grammy” balvu pasniegšanas ceremonijā februārī.

Jau rakstīts, ka Svifta šā gada sākumā par savu albumu "Midnights" saņēma "Grammy" balvu labākā albuma kategorijā, un tas viņai ir jau ceturtais "Grammy" par labāko albumu.

Žurnāls "Forbes" Teilori Sviftu oficiāli atzinis par miljardieri, apstiprinot iepriekš izskanējušās baumas, ka amerikāņu dziedātājas bagātība pārsniegusi vienu miljardu dolāru.

"Forbes" lēš, ka Sviftas bagātība veido 1,1 miljardu dolāru, un viņa ir pirmā popzvaigzne, kas miljardieres statusu sasniegusi, tikai pateicoties savai mūzikai.

34 gadus vecajai Sviftai ir arī iespaidīgs nekustamo īpašumu portfelis ar mājokļiem Ņujorkā, Beverlihilsā, Nešvilā un Rodailendā.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!