Foto: Vida Press

ASV kinoakadēmijas balvas "Oskars" ceremonija arī šogad pulcēja kuplu skaitu elites līmeņa zvaigžņu. Kā allaž, arī šogad "stila policija" ar bargu aci vērtē dāmu kleitas. Tā, piemēram, gan Billijas Eilišas, gan Ariandas Grandes pasākumam izraudzītie tērpi modes pazinējos raisa diskusijas – vieni tos ierindo kategorijā pie labākajiem, bet citi peļ un nievā.

"Oskara" kleitu apskatu sāksim ar sliktāk ģērbtajām slavenībām vietnes "New York Magazine" un medija "The Independent" modes ekspertu skatījumā.

Kā stila neveiksme tiek vērtēta britu aktrises Sintijas Erivo ādas auduma kleita. Šis audums gluži vienkārši neejot kopā ar zaļo toni. Erivo ceremonijā ieradās "Louis Vuitton" darinātā tērpā.

Foto: Vida Press

Britu aktrise Andrea Risboro "Oskaru" ceremonijā ieradusies zīmola "Loewe" tērpā, kas vairāk būtu piemērots dienas pasākumam.

Foto: Vida Press

Emilija Blanta šķiet kopējusi Teilores Sviftas iznācienu "Grammy" ceremonijā pirms pāris nedēļām. Blantai mugurā "Schiaparelli" darināta kleita.

Foto: Vida Press

Tilla sprādziens uz 52 gadus vecās amerikāņu aktrises Erikas Aleksanderas auguma! Klasisku un piegulošu baltu kleitu rotāja jocīgi svārki un kaklarota no puķītēm.

Foto: Vida Press

Dziedātājas Arianas Grandes "rozā uzputenis" daudziem šķiet ļoti laba izvēle, taču saņem arī kritiku. "Tās gluži vienkārši ir par daudz," kleitu komentē kāds modes pazinējs. Smalkā Grande ietilpinājusi sevi pārāk kuplā kleitā, tādējādi izskatoties pēc sasaluša putukrējuma kaudzītes. Kleitas autors – "Giambattista Valli". Grande arīdzan rotājusies ar smalkajiem "Tiffany & Co" dārgumiem.

Foto: Vida Press

Līdzīgu rezonansi izaukusi arī Billija Eiliša. Viņa "Oskaru" ceremonijā krasi izcēlusies citu dāmu vidū. Eiliša atnāca tēlā, kas atgādina vai nu skolnieci, vai ierēdni. "Zeķes uz sarkanā paklāja ir ļoti netradicionāla izvēle," teic stila policija. Taču Eilišai šis gājiens tiek piedots, jo koptēls esot ļoti noslīpēts un arī patīkama pārmaiņa, salīdzinot ar citām mākslinieces izvēlēm saviesīgos pasākumos. Kostīmiņa autori – "Chanel" modes nams.

Foto: Vida Press

Modes pazinēji kā pilnīgi nevainojamu sauc Dženiferas Lorensas izvēli "Oskaru" vakaram. Kleitai ir klasisks siluets, taču aktrise savu tēlu spējusi padarīt izsmalcinātu. Kleita nāk no "Dior" modes nama, dimanti ap Lorensas kaklu – no "Swarovski".

Foto: Vida Press

Vēl viens labas gaumes piemērs – Eva Longorija melnā atturīgā kleitā ar odziņu plecu daļā. Koptēlu papildina dimanta kaklarota.

Foto: Vida Press

39 gadus vecā amerikāņu aktrise Amerika Ferera nozīmīgajam vakaram bija saposusies rozā toņos, šī krāsa kopumā šogad ceremonijā bija redzama ļoti daudz "Bārbijas" filmas dēļ. Ferera izvēlējusies spožu "Versace" darinājumu. Kleitai esot ļoti labs plūdums, piegriezums un krāsa, taču viņas kaklarota gan esot šausmīga".

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrises Gabrielas Junjonas savdabīgajai kleitai ir gan pielūdzēji, gan kritiķi, tomēr pirmo ir vairāk. Viņai mugurā it kā minikleita, taču ar pagarinājumu līdz pat grīdai. Autors – "Carolina Herrera" modes nams.

Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!