Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Raidījuma "CBS Mornings" līdzvadītāja, kurai šī gada decembrī apritēs 70 gadi, atklāj, ka viņa sākotnēji pilnā pārliecībā domājusi, ka tiek izjokota, kad viņai tika lūgts fotorgafēties populārā žurnāla "Sports Illustrated" pikantajā peldkostīmu izdevumā. Tomēr viņas bildes ne tikai tika iekļautas žurnāla lappusēs, bet pat nonāca uz žurnāla vāka!

Raidījuma leģenda ziņu par to, ka viņa gozējas uz žurnāla vāka, uzzināja vien 14. maija rīta šova laikā, kad viņai tika rokās iedots pats žurnāls. Šī atklāsme izraisīja gaviles un aplausus no Kingas puses, kura sacīja: "Ahhh! Es esmu uz vāka? Viņi man teica, ka es būšu tikai žurnāla iekšpusē! Tas būs avīžu kioskos? Ak, Dievs! Ak, mans Dievs!"

Raidījuma viešņas, kas televīzijas dīvai pasniedza šo laikrakstu, iesaucās: "Jā, tu to izdarīji!" un piebilda, ka seksīgumu nenosaka ne vecums, ne izmērs, nosaucot Kingas vāku par iedvesmojošu visu vecumu sievietēm.

Nu Kinga ir atklājusi, ka viņa žurnāla veidotājiem jau laikus pieteikusi, ka nevēlas, lai peldkostīmu fotogrāfijām tiktu veikti kādi uzlabošanas darbi jeb retušēšana, piebilstot, ka dienu pirms fotosesijas viņa apēdusi pat siera burgeri: "Es tiešām negribu retušēšanu. Tomēr es neiebilstu, ja jūs izņemat pāris "bedrītes" augšstilbos," savus nosacījumus atstāstīja Kinga.

Savukārt par peldkostīma izvēli viņa sacīja: "Es vēlējos gaumīgu dekoltē, un viņi to visu izpildīja." Tāpat viņa neslēpa, ka fotogrāfs fotosesijas laikā viņai licies justies tā, it kā viņa būtu Bejonse, Dženifera Lopesa vai Halle Berija.

"Tas nebija kaut kas tāds, par ko es būtu sapņojusi," Kinga stāstīja izdevumam "People" par šo godu, "bet tas galu galā bija viens no svarīgākajiem notikumiem manā dzīvē, jo es nekad nebūtu domājusi, ka tas jebkad varētu notikt ar mani."

Reičela Goldberga, licencēta terapeite, kas Kalifornijas Universitātē Losandželosā veikusi pētījumus par ķermeņa tēlu, stāsta, ka šis ir ļoti vērtīgs atgādinājums. "Ja uz žurnālu vākiem un tā lappusēs ir redzamas gados vecākas sievietes, tas ir skaļš vēstījums, ka novecošana ir dabiska dzīves gaita, par kuru nav jākaunas," viņa saka. "Šāds attēlojums ne tikai parāda, ka vecāka gadagājuma sievietes var izstarot pārliecību un pievilcību, bet arī apšauba uzskatu, ka seksīgums ir tikai sinonīms jauneklībai."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!