Foto: Vida Press

Bena Afleka un Dženiferas Lopesas skaistajā mīlasstāstā iezagušās mākoņainas dienas – abi vairs neesot uz viena viļņa, aktieris pat apmeklējot terapeitu. Nu jau nedēļu aktieris dzīvojot citur, ziņo ASV bulvārprese.

Bens Afleks patlaban uzturas mājā Brentvudā, Losandželosā. Tā atrodas netālu no mīlētāju iepriekšējās kopīgās dzīvesvietas, un turpat blakus dzīvo arī Afleka bērnu māte Dženifera Gārnere.

Tabloīds TMZ vēsta, ka Afleks ceturtdienas rītā redzēts savā automašīnā viens, izbraucot no Brentvudas. Viņa pirkstā joprojām mirdz laulības gredzens, taču pāris pēdējo nedēļu vairs nedzīvo kopā. Paparaci fotogrāfi Afleku un Lopesu pēdējo reizi kopā redzējuši pirms 47 dienām.

Ne Lopesa, ne Afleks nav komentējuši notiekošo savā privātajā dzīvē, taču, kā jau šādās reizēs ierasts, mutīgāki ir anonīmi avoti, pārim pietuvināti cilvēki. Kāds medijam "In Touch" pastāstījis, ka Afleks jau kādu laiku apmeklē terapeitu, kur risina savas laulības problēmas. Aktierim esot augsta tolerance pret konfliktiem, taču šajā laulībā notiekot "nemitīga cīņa" ar popzvaigzni. Tā izteicies cilvēks, kas Afleku pazīstot jau vairāk nekā desmit gadus.

Vēl kāds medijam "US Weekly" izteicies, ka problēmas "Beniferu" laulībā sākušās pirms dažiem mēnešiem, kad Lopesa sākusi cītīgāk gatavoties gaidāmajai turnejai. Viņa ļoti koncentrējoties darbam. "Lielāko daļu laika viņi abi atrodas vienas grāmatas pilnīgi dažādās lapās," abu lauleņu atšķirības ieskicējis anonīmais avots. Abi gājuši arī pāru terapijā

Šīs nedēļas sākumā Dženifera Lopesa redzēta Beverlihilsas rajonā, kopā ar savu producenti aplūkojot nekustamos īpašumus. Bena Afleka tuvumā nebija.

Medijs "Page Six" atzīmē vēl kādu interesantu niansi – Dženifera Lopesa vietnē "Instagram" piespiedusi "like" sirsniņu kādam rakstam, kas analizē neveselīgas attiecības. Rakstā bija uzskaitīti vairāki punkti, kas liecina par neveselīgām attiecībām.

Kā zināms, Afleks un Dženifera apprecējās 2022. gadā krāšņās kāzās, par kurām runāja visa pasaule. Viņu mīlasstāsts bija iedvesmas avots daudziem, proti, Lopesa un Afleks ir pāris, kas deva sev otro iespēju. Abi bija kopā jau pirms 20 gadiem, taču izšķīrās. Lopesa vēlāk teica, ka nekad neviens nav spējis tik ļoti salauzt viņas sirdi. Pāris atkal atjaunoja tuvas attiecības 2021. gadā.

Afleks dzīvē precējies divreiz, viņam ir trīs bērni. Lopesai Afleks ir ceturtais vīrs; dziedātāja ir māte diviem bērniem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!