Foto: Vida Press

49 gadus vecais amerikāņu aktieris un režisors Bens Afleks sniedzis interviju izdevumam "The Wall Street Journal", kurā pirmo reizi atbildējis uz jautājumiem par atgriešanos pie dziedātājas Dženiferas Lopesas, ar kuru viņš izšķīrās pirms 17 gadiem. Kopš šā gada pavasara viņi atkal ir kopā un, kā saka Afleks, tas bijis lielisks lēmums.

Pavasarī Afleks un 51 gadu vecā Lopesa deva viens otram vēl vienu iespēju – gadsimtu mijā viņiem bija liela mīlestība, taču pāris atsauca saderināšanos 2004. gadā. Lopesa vēlāk intervijās teica, ka Bens salauza viņas sirdi lupatu lēveros.

17 gadus katram bija sava privātā dzīve – abiem arī laulības un bērni –, tomēr nu Afleks un Lopesa atkal ir kopā, šķiet, uz palikšanu. ASV tabloīdi mēļo, ka Afleks pat redzēts kādā juvelierizstrādājumu veikalā, kas varētu nozīmēt arī gaidāmas kāzas.

Aktieris medijam "The Wall Street Journal" kāzu nodomus gan neapstiprina, tomēr padalījies ar sajūtām: viņš tagad jūtoties laimīgāks nekā jebkad. "Man tiešām ir ļoti paveicies, jo daudzi cilvēki nesaņem pat pirmo iespēju. Dzīve ir grūta, mēs piedzīvojam neveiksmes un no tām mācāmies. Šoreiz man bija pietiekami daudz laika, lai pārdomātu pagātnes attiecību neveiksmes," teic Afleks un uzsver: dzīve viņam devusi otro iespēju ne tikai karjerā, bet arī privātajā dzīvē.

Tiesa, aktieris nav noskaņots pārāk daudz atklāt. "Atgriezties pie mīļotās sievietes bija patiešām lielisks lēmums. Varu teikt, ka otrajā piegājienā mūsu attiecības ir tikai uzlabojušās, jo tagad esam pieredzējušāki. Tomēr ir jāievēro robežas: jūs, protams, varat spekulēt, bet viena no smagākajām mācībām, ko esmu guvis, ir – nav prāta darbs dalīties ar visu pasauli. Es nevēlos visiem stāstīt par savām attiecībām. Jūtos ērtāk, ja par manām jūtām zina tikai paši tuvākie," argumentē Afleks.

Dzīves rūgtās mācības (un tādu viņam bijis daudz) Afleks uztver kā vērtīgu pieredzi: "Tas, kas man tagad pieder, ir visas manas neveiksmes un ciešanas. Vissvarīgākais ir būt labam tēvam. Otrs svarīgākais – būt labam cilvēkam. Un labam vīram, es tā ceru," pauž viņš.

Jau vēstīts, ka šogad pavasarī Lopesa atcēla kāzas ar draugu Aleksu Rodrigesu, ar kuru viņa bija kopā četrus gadus. Ne pārāk nopietnas attiecības izjuka arī Benam Aflekam. Patlaban Lopesa un Afleks dzīvo kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!