Puertorikāņu izcelsmes aktrisei un dziedātājai Dženiferai Lopesai naktī no ceturtdienas uz piektdienu, 22. februāri piedzimuši dvīņi - puisītis un meitenīte.
Lopesas pārstāvis Saimons Fīlds pastāstīja žurnālam "People", kas esot samaksājis par bērnu fotogrāfijām avansā sešus miljonus ASV dolāru (2,88 miljonus latu), ka bērni piedzimuši Ņujorkas slimnīcā "North Shore University Hospital" Longailendā.

Lopesa uz slimnīcu esot devusies jau trešdien, lai sagatavotos dzemdībām.

Meitenīte piedzima pulksten 00.12 un svēra 2,47 kilogramus, bet puika nāca pasaulē 00.23 un svēra 2,72 kilogramus, ziņo "Contactmusic".

"Dženifera un Marks (Marks Entonijs, dziedātājs, Lopesas vīrs) ir saviļņoti, satraukti un sajūsmināti," žurnālam sacīja Fīldss.

Pēc vairākus mēnešus ilgām baumām un spekulācijām pagājušā gada novembrī koncerta laikā Maiami Lopesa apstiprināja, ka gaida ģimenes pieaugumu. Viņas tēvs Deivids Lopess februāra sākumā spāņu valodā raidošā ASV telekanāla "Telefutura" raidījumam "Escandalo TV" atklāja, ka 38 gadus vecā dziedātāja gaida dvīņus.

Lopesa un 39 gadus vecais Entonijs apprecējās 2004.gadā. Dvīņi ir pāra pirmie bērni, bet Entonijam ir vēl meita un divi dēli no iepriekšējām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!