Foto: Mango

Izskatīgā ukraiņu dziedātāja Ani Lorak, kura "Eirovīzijā" izpildīja Krievijas dziedātāja Filipa Kirkorova sarakstīto dziesmu "Shady lady" un ierindojās godpilnajā 2. vietā, šovasar plāno iestūrēt laulības ostā.

Dziedātāja ar savu izredzēto Muratu Nalkakioglu salaulājās neilgi pirms starptautiskā "Eirovīzijas" dziesmu konkursa. Un pavisam drīz pāris plāno arī apprecēties. Ja Ani Loraka runā gan ukraiņu, gan krievu valodā, tad Murats zina tikai savu dzimto valodu.

Loraka sarunā ar "Mango" atklāj, ka viņai būs divas kāzas. Pirmās kāzas Loraka sarīkos dzimtajā Kijevā, kur noteikti neizpaliks pastiprināta sabiedrības un žurnālistu uzmanība, bet otras tikai sev un mīļotajam vīrietim, kaut kur tālu prom ārzemēs. Ani un Murats no mājām Kijevā plāno aizbraukt nepamanīti.

Loraka atklāj, ka pēc "Eirovīzijas" mainījusies viņas dzīve un dziedātāja kļuvusi vēl populārākā un pieprasītāka. "Man jau uz rudeni saplānota koncertturneja pa Ukrainas pilsētām un daudz ārvalstu koncerti - Anglijā un Šveicē," tā Loraka, kas priecātos par iespēju sniegt koncertu arī Latvijas iedzīvotājiem.

Dziedātāja sajūsminās, ka beidzot tikusi uz "Jauno vilni" un ir iespēja satikties ar tādiem dziedātājiem kā Valēriju Ļeontjevu, Laimu Vaikuli un Valēriju Meladzi.

"Vislielāko pateicību parādā esmu Kirkorovam, kurš man ir kā zvaigzne, kas ceļu rāda. Viņš pārdzīvo par mani un uztraucas kā vecākais brālis," pateicīgus vārdus Loraka velta Kirkorovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!