Lai arī Dailes teātra aktieris Intars Rešetins ar savu mīļoto Zandu Zariņu joprojām nav pieķerts gredzenus mijot, vienā no Taizemes kāzu aģentūru mājas lapām pāris gozējas greznos kāzu tērpos.
Par šādu reklāmas kampaņu Intars Rešetins tikai priecājas un atklāj, ka abi kāzu aģentūras mājas bildēs ļoti labi izskatās. Atgādinām, ka Zanda Zariņa savulaik pat kronēta par
Mis Latviju 2002
, bet Rešetins dažādos žurnālu topos atzīts par vienu no seksīgākajiem Latvijas vīriešiem.

Zanda un Intars ir kopā kopš 2006. gada, kad pasaulē nāca arī abu meitiņa - Elīza Marija. Abi esot arī oficiāli precējušies, tikai no dzeltenās preses kāzu ceremoniju abiem izdevies nosargāt.

Lai arī Rešetins ar plašsaziņs līdzekļiem izvairīgi runā par savu privāto dzīvi, intervijā ar izklaides portālu Mango viņš atklāj, ko visaugstāk vērtē sievietēs: „Man patīk koptas sievietes, kuras ir pārliecinātas par sevi, kuras nav samākslotas, ir vienkāršas. Sievietei ir jābūt kā labam draugam, ar kuru var parunāties, kurš tevi uzklausa un saprot. Protams, lai sieviete ir mīļa un iejūtīga. Pie reizes arī prasīgai pret sevi un apkārtējiem, jo nereti dzīvē ir tā, ka sievietes spēkos ir mainīt vīrieti.”

Foto: Taizemes kāzu aģentūru ceļvedis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!