Par godu LNT un TV5 jaunās sezonas veiksmīgajam startam, šo televīziju darbinieki sezonas atklāšanu atzīmējuši neparastā veidā - viņi piedalījušies vienas dienas piedzīvojumu spēlē, kuras laikā bija jāuzzina, kur notiks ballīte.

"Lai pasākums būtu pavisam citāds, izdomājām, ka nepieciešams vienojošs ceļojums, kurā ir iespēja vairāk vienam otru iepazīt. Tāpēc radās doma, ka jārīko ceļojums vienas dienas garumā nevis vienkārša ballīte kādā no klubiem vai viesu namiem," tā sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta LNT pārstāve Inguna Sermole.

Vairāku nedēļu garumā LNT un TV5 darbinieki saņēma paziņojumus, ka jāgatavojas īpašam pasākumam, taču shēma, kā un kur tas notiks, netika izpausta. Visi saņēma tikai pasākuma segvārdu – Ceļojums uz Tu!

19. septembra rītā pasākuma dalībnieki pulcējās pie LNT ēkas Elijas ielā, kur tika dota zaļā gaisma ceļojumam. Apbruņojušies ar somām, kurās bija zaķa ausis, svilpes un sviestmaizes, LNT un TV5 darbinieki tika sadalīti deviņās komandās un visas dienas garumā šādāsastāvā viņi veica dažādus pārbaudījumus, piemēram, dažās Rīgas ielās viņiem bija jādzied dziesmas un jāatrod īpaši objekti Vecrīgas ielās.

Spēles galvenais mērķis, bija savākt norādes, lai uzzinātu, kur atrodas pasākuma gala mērķis. Kopā ar tādām LNT zvaigznēm kā Elīna Doļģe, Daina Lipiniece, Inese Supe, Māris Grigalis un Niks Volmārs pasākumā piedalījās arī LNT šefs Andrejs Ēķis.

Pēc veiksmīgu norāžu atrašanas visas komandas satikās pie Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas, kur beidzot uzzināja, ka ceļojuma galamērķis ir Tukums, uz kurieni pasākuma dalībnieki devās ar elektrovilcienu. Taču, lai tiktu vilcienā, visiem bija jāsastājas ķēdītē un, uzliekot zaķa ausis, svilpojot jādodas uz peronu.

Arī vilcienā neizpalika uzdevumi - no aprakstiem bija jāatšifrē latviešu sakāmvārdi, tāpat vilcienā bija arī daudz dziesmu un smieklu.

"Kad nonācām gala mērķī – Tukumā, saņēmām nākamo uzdevumu. Meklējām konkrētus objektus Tukuma centrā, kas atradās uz māju sienām un, norakstot numurus, gala rezultātā komandas ieguva telefona numuru, uz kuru jāzvana, lai uzzinātu, kur ir autobuss, kas dodas uz Cinevillu, kur mūs jau gaidīja ekskursija un lielais zupas katls, neizpalika arī dejas," tā Sermole.

"Ļoti ceram, ka ceļojuma laikā ar savām dziesmām un nedaudz trakojošo garu nevienam nesagādājam neērtības, bet ļāvām cilvēkiem pasmaidīt un iesaistīties mūsu aktivitātes. Domājam, ka mūsu prieks un azarts – sniedza arī citiem – Rīgas centra viesiem, Centrālās dzelzceļā stacijas apmeklētajiem, vilciena pasažieriem un Tukuma iedzīvotajiem, kaut vienu smaidu," piebilst Sermole.

Foto: LNT arhīvs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!